Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν είναι απλώς υπερπρωταθλήτρια αλλά κι ένα πανέξυπνο και σκεπτόμενο άτομο που δε μπορούν διάφορα υποκινούμενα και ανώνυμα trolls να φιμώσουν.

Ακόμα κι αν επιχείρησαν να τοποθετήσουν κομματική ταμπέλα στη σκέψη της Στεφανίδη, πολύ απλά έφαγαν τα μούτρα τους. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πανέξυπνη κι ετοιμόλογη, τους έβαλε στη θέση τους. Με έναν ιδιαίτερα έξυπνο όσο και πολιτισμένο τρόπο, έστειλε τα trolls και την ανωνυμία τους να αναζητήσουν αλλού παιχνιδάκι.

Τα trolls του Twitter

Πως άρχισε το όλο σκηνικό; Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε RT το post μιας εκπαιδευτικού.

Το παρακάτω account θεώρησε κομματική τοποθέτηση αυτό που έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κι έσπευσε να την ειρωνευτεί.

Η Στεφανίδη πολύ απλά, γέλασε μαζί του και με λίγες κουβέντες τον/την έβαλε στη θέση του.

Η αλήθεια είναι ότι κάτω από την απάντηση του account με τη φωτο σκύλου, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Άλλες κόσμιες, άλλες καθόλου… Και για το λόγο αυτό η Κατερίνα Στεφανίδη ανέλαβε πάλι δράση. Τους ζήτησε να σταματήσουν και να ασχοληθούν με την προεκλογική της εκστρατεία.

Το… πετσόκομμα συνεχίστηκε.

Κι αφού έκανε την πλάκα της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με την τοποθέτησή της τόνισε το αυτονόητο. Για τον νορμάλ κόσμο. Τι είπε;

«Πάντως τώρα σοβαρά (ή τέλος πάντων σχεδόν σοβαρά) όσοι εδώ μέσα διαβάζετε tweet και το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε έχει κομματική φύση να το κοιτάξετε, είναι προβληματικό. Λογικά θα σας συμβαίνει και εκτός Twitter»

Ε δεν έχει κι άδικο…

Πάντως αν θέλετε να μελετήσετε από ψυχιατρικής άποψης το θέμα με τα ανώνυμα κι επιθετικά προφίλ στα social media, θα σας προτείναμε να κάνετε κλικ ΕΔΩ για τη σχετική έρευνα.

Νίκος Μπουρλάκης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »