Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στη «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εκνευρίστηκε με την πλάκα που έκαναν οι συνεργάτες του, με αφορμή την παρουσία της πρώην συντρόφου του, Ελισάβετ Σπανού, στην εκπομπή.

Το μοντέλο, ενώ είχε ζητήσει από όλους να είναι διακριτικοί και να μην υπάρξουν σχόλια, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν άκουσε δύο από τους συναδέλφους του να κάνουν αναδρομή στο παρελθόν, για το τι είχε συμβεί ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, την περίοδο που χώρισε.

Τα «πήρε» η Καινούργιου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έβαλε τις φωνές και ενώ η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να τελειώσει το θέμα, εκείνος δεν σταματούσε.

Η παρουσιάστρια, μετά το διάλειμμα, πέρασε στη μαγειρική, ωστόσο πριν η Κατερίνα Λένη ξεκινήσει με τη συνταγή της, η παρουσιάστρια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Καμία ένταση δεν δημιουργήθηκε, μην αγχώνεστε. Όλα καλά. Τα λύνουμε και μια χαρά εμείς εδώ, δεν έχουμε τέτοια θέματα. Και δεν κρύβουμε και τίποτα ούτως ή άλλως. Για να έρθει σήμερα καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού ήταν ενήμερος ο Δημήτρης. Δεν φέραμε κάποιον έκπληξη, ούτε επιβάλουμε κάτι σε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά η KatKen, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον οποίο ρώτησε μάλιστα στον «αέρα», αν το επιθυμεί και ο ίδιος.

Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »