Τα τελευταία χρόνια οι Έιβα και Λέια Κλέμεντς κρατούν τον τίτλο «Τα ομορφότερα δίδυμα στον κόσμο». Σήμερα τα 9 ετών κορίτσια μετρούν στον λογαριασμό τους στο Instagram πάνω από 1,8 εκ. followers και μια ήδη εντυπωσιακή καριέρα στο μόντελινγκ, σε συνεργασία με brands όπως τα Nike, Disney, Mattel και Target.

Η μητέρα τους, που πήρε την πρωτοβουλία, όταν οι αδερφές ήταν επτά ετών, να τις φέρει για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο του μόντελινγκ και των social media, είχε δεχθεί κριτικές ότι τους στερεί ένα μέρος της παιδικής ηλικίας τους. Η ίδια απαντά ότι τα χρήματα που κερδίζουν προορίζονται για να εξασφαλίσουν στα κορίτσια ένα καλύτερο μέλλον.

Τα ομορφότερα δίδυμα στον

Το μόνο βέβαιο είναι, ωστόσο, είναι η αλληλεγγύη και η ωριμότητα που έχουν επιδείξει οι δίδυμες σε δύο μεγάλες περιπέτειες υγείας που αντιμετωπίζει η οικογένειά τους.

Όταν ο πατέρας τους, Κέβιν, διαγνώστηκε με λευχαιμία και λέμφωμα, ανέλαβαν την αποστολή, μέσα από το Instagram, να τον βοηθήσουν να βρει έναν συμβατό δότη μυελού των οστών. Η κινητοποίηση του κόσμου υπήρξε τεράστια, αν και τελικά δότης έγινε ο ίδιος ο θείος των κοριτσιών. Μετά τη μεταμόσχευση, ο πατέρας τους έχει μπει σε διαδικασία ανάρρωσης.

Απο το womantoc

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »