Μετά την «αυτοκτονία» του Κυπραίου, οι Άγριες Μέλισσες έμειναν «φτωχότερες» αφού ο ρόλος του Γιάννη ήταν πολύ δυνατός και ο ίδιος ερμηνευτικά «τον έσκισε».

 

Σχεδόν Ενήλικες – Η αρχή και η απουσία του Γιάννη Στάνκογλου 

 

 

Πλέον αλλάζει ύφος… το γυρνά στην κωμωδία και όπως όλα δείχνουν θα λείψει από τις θαυμάστριές η καθημερινή παρουσία του. Είναι και πολλές οι … “άτιμες”.

 

 

Ο Στάνκογλου όπως είναι γνωστό έκλεισε με το Mega και θα πρωταγωνιστεί στην σειρά  «Σχεδόν Ενήλικες» της Μυρτούς Κοντοβά. Μια σειρά που κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοέμβριου και θα προβάλλεται μόνο μια φορά την εβδομάδα.

 

 

Εκεί που τον χόρταιναν καθημερινά οι λυσσάρες τον Γιαννάκη, τώρα θα φοβούνται μην καεί το φαγητό και χάσουν το μοναδικό επεισόδιο της εβδομάδας.

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

ΥΠΕΞ: Η Άγκυρα πρέπει να ανακαλέσει άμεσα την παράνομη Navtex

Ανακοίνωση αναφορικά με την παράνομη Navtex της Τουρκίας εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών.

Το ελληνικό ΥΠΕΞ «καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά», τονίζοντας ότι «η ενέργεια αντιστρατεύεται κάθε προσπάθεια αποκλιμάκωσης», ενώ καλεί την Άγκυρα να ανακαλέσει άμεσα τη Navtex που εξέδωσε την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική πλευρά είχε απαντήσει άμεσα με αντί-Navtex.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει τα εξής:

«Η έκδοση νέας παράνομης Navtex από την τουρκική πλευρά, με την οποία δεσμεύει θαλάσσια περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτίως της Ρόδου προκειμένου να διεξάγει παράνομες σεισμικές έρευνες, δείχνει για πολλοστή φορά ότι η Τουρκία, με τη συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη προκλητική και παραβατική της συμπεριφορά της, αγνοεί πλήρως τους θεμελιώδεις κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Συμπεριφέρεται σαν κράτος-παρίας που επιθυμεί την αποσταθεροποίηση της περιοχής και την κατακόρυφη αύξηση της έντασης.

Η παράνομη αυτή ενέργεια αντιστρατεύεται κάθε προσπάθεια αποκλιμάκωσης.

Παράλληλα, η επανάληψη των παράνομων ενεργειών της τουρκικής πλευράς, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις συνεχείς εκκλήσεις της Διεθνούς Κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων Συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τον άμεσο τερματισμό των ενεργειών αυτών, εκθέτει ακόμα περισσότερο την τουρκική πλευρά.

Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά, η οποία ουσιαστικά απομακρύνει ακόμα περισσότερο την προοπτική ενός εποικοδομητικού διαλόγου και καλεί την Τουρκία να ανακαλέσει άμεσα την παράνομη Navtex που εξέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έδωσε οδηγίες για την άμεση διενέργεια διαβήματος διαμαρτυρίας προς την τουρκική πλευρά, καθώς και την ενημέρωση Συμμάχων και Εταίρων για τη συνεχιζόμενη τουρκική προκλητική συμπεριφορά».

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »