Η υπόθεση Βάια Γκανιά είναι η απαρχή ενός κύκλου αίματος με θύματα γυναίκες. Γυναίκες που κακοποιήθηκαν , που ξυλοκοπήθηκαν, που παγιδεύτηκαν στο φόβo, που υποτάχτηκαν κι όταν προσπάθησαν να σπάσουν την αλυσίδα του τρόμου δολοφονήθηκαν με βίαιο τρόπο.
Η άτυχη γυναίκα, επί χρόνια θύμα κακοποίησης, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Τρίκαλα το 2018, με την υπόθεση να αποτελεί την απαρχή ενός κύκλου αίματος με θύματα γυναίκες…

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, για την τελευταία πράξη του δράματος μίλησε ο αστυνομικός που μετέβη στον τόπο του εγκλήματος, στο σπίτι δηλαδή της Βάιας. «Η πόρτα του σπιτιού ήταν ελαφρώς ανοιχτή. Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα. Το θύμα βρισκόταν σε πλάγια θέση, με το ένα χέρι στο πλάι και με το άλλο στο μαξιλάρι και στην κοιλιά φαίνονταν τα έντερα», είχε καταθέσει ο αστυνομικός που βρήκε τη Βάια νεκρή. «Στην κουζίνα βρήκαμε μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών», είναι επιπλέον τα λόγια του αστυνομικού, ο οποίος περιέγραψε και την ψυχολογία του δράστη μετά τον φόνο.

Συζυγοκτονία στα Τρίκαλα -Θα

Βρισκόταν σε σύγχυση, όπως αναφέρει, στο αστυνομικό τμήμα, όμως όταν ρωτήθηκε ομολόγησε τη δολοφονία του, λέγοντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση: «τσακωθήκαμε και τη σκότωσα».
Στην πορεία σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” οι τρεις κατηγορίες, με τις οποίες καταδικάστηκε ο Μπούκας σε φυλάκιση στο κέντρο κράτησης Λάρισας, ήταν ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Την σκότωσε με 60 μαχαιριές.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »