Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε στην μπλε μεριά του Αγίου Δομίνικου, με την υποομάδα να έχει χωριστεί στα δύο και τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη να εναντιώνονται αυτή τη φορά στη Μαριαλένα.

Η γυμνάστρια έχει αποστασιοποιηθεί από τους δύο συμπαίκτες της και την Άννα Μαρία, ειδικά μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη και κατηγορείται για αυτό, με τον Τζέιμς να φαίνεται ότι χρησιμοποιεί την πρώην σχέση των δύο παικτών εναντίον της.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε ο Σάκης καλώς ή κακώς. Εγώ έχω απομακρυνθεί. Πάντα ήθελα να είμαι αντικειμενική σε αυτά που βλέπω και κάνω. Ίσως να μην έβλεπα τα πράγματα καθαρά δύο μήνες», είπε η Μαριαλένα.

Η ίδια έπιασε συζήτηση με την Ελευθερία και στη συνέχεια δήλωσε: «Από τη δεύτερη μέρα που ήρθε ο Σάκης με έπιασαν ο Τζέιμς και ο Νίκος και ήταν μπροστά η Άννα Μαρία με τον Πάνο και μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Ο Τζέιμς η πρώτη ερώτηση που μου έκανε ήταν αν θέλω να βγάλουμε τον Σάκη στον Τάκο. Με πείραξε και με πρόσβαλε. Ποια είμαι εγώ να κρίνω ποιος θα βγει και ποια είμαι εγώ να γίνω η αιτία; Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις τύπου σε περίπτωση που είναι ο Τζέιμς με τον Σάκη απέναντι ποιον θα ψηφίσω κλπ. Με έστησαν στον τοίχο. Ήταν άτοπο και κακόβουλο όλο αυτό, δεν μπορώ να το κρίνω διαφορετικά. Με πείραξε πολύ, ίσως να φοβήθηκαν με τον Σάκη και θέλουν να φανούν παραπάνω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην «κόκκινη» παραλία επέστρεψε κανονικά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του μετά το χτύπημα στο κεφάλι. Ο ίδιος φαίνεται ότι γκρίνιαζε αρκετά στους συμπαίκτες του, με τους ίδιους να διακωμωδούν την κατάσταση.

Χαμός στην παραλία

Η συζήτηση άρχισε με τον Τζέιμς να ζητά τον λόγο από τον Γιώργο Ταβλαδάκη για τα όσα είπε στον Νίκο Μπάρτζη και το επάγγελμά του. Ο Γιώργος είπε στον Νίκο ότι κατηγορεί τη Σοφία για το ότι χρησιμοποιεί πράγματα από τις προσωπικές ζωές των γύρω της, ενώ όταν αυτό το κάνει ο Τζέιμς δεν μιλάει.

Στην κουβέντα μπήκε και ο Πάνος Καλίδης, με τον Τζέιμς να υποστηρίζει ότι ακολουθεί την ίδια τακτική από την αρχή με την οποία συμφωνεί και ο φίλος του. Ο Νίκος είπε ότι «αν ερχόταν η παρέα μου μέσα θα τους μίλαγα». Η Μαριαλένα αντέδρασε με αυτήν του την ατάκα, με τον Τζέιμς να τη ρωτά ποια ήταν η ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Πάνο Καλίδη. Η ίδια ύψωσε τον τόνο της φωνής της και έτσι ξεκίνησε ο τσακωμός.

Η κουβέντα πήρε την μπάλα και τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος σηκώθηκε από εκεί που ήταν ξαπλωμένος και με νεύρα άρχισε να φωνάζει στον Τζέιμς. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης κράτησε τον Νίκο Μπάρτζη νομίζοντας ότι θα επιτεθεί στον Σάκη, με την ένταση να μεγαλώνει. Η Μαριαλένα πλησίασε τον Νίκο στο πρόσωπο και του φώναζε. «Χρησιμοποιείτε μια ιστορία που σας εκμυστηρεύτηκα. Ντροπή σας, δεν σας τιμάει καν σαν άντρες. Άντρες δεν είστε», είπε χαρακτηριστικά.


Post Views:
16


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »