Εγώ την ιστορία αυτή την γνώριζα εδώ και χρόνια. Και ομολογώ πώς δεν περίμενα να την ακούσω να την λέει ο ίδιος στο “Survivor”. Προφανώς πιέστηκε και του βγήκε. Πάντως είναι η πληγή του Τριαντάφυλλου που δεν έχει κλείσει ούτε και θα κλείσει ποτέ.

 

Survivor Τριαντάφυλλος – Ο

 

Με μια ευάλωτη στιγμή ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Τρίτης, για τον Τριαντάφυλλο. Λίγες ώρες μετά την υποψηφιότητα του τραγουδιστή για την πρώτη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για εναν ιερό σκοπό.

 

 

  • Αυτό που βλέπετε αυτό είναι ο αοιδός. Ένα μικρό παιδί. Πήγε χθές και έπιασε όσους τον ψήφισαν και τους τα έχωνε “ευγενικά”. Ζητάει τον λόγο όταν κάτι τον ενοχλεί… και το δείχνει. Ίσως γι΄αυτό και να μην έκανε ποτέ την καρτιέρα που ονειρευόταν. Γιατί τα “έλεγε”. Δεν μασούσε. Και κάποιες φορές το έκανε με την Ροδίτικη υπερβολή του. 

 

Τι συνέβη χθές; Τι είπε;

“Στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στο δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου». Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του, ο τραγουδιστής πρόσθεσε πως «από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα».

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog


Διαβάστε επίσης »