Πολλά ακούγονται για τους λόγους για τους οποίους η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται ήδη εδώ και πολλές ημέρες στο νοσοκομείο λόγω ενός προβλήματος υγείας που δεν της επιτρέπει να βρίσκεται στο νησί του Survivor μαζί με τους υπόλοιπους «Διάσημους».

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, η δημοφιλέστερη παίκτρια της φετινής σεζόν του παιχνιδιού ταλαιπωρείται από αυτοάνοσο νόσημα και η κατάσταση της υγείας της έχει χειροτερέψει καθώς έχει έντονη απώλεια βάρους λόγω της λιγοστής τροφής.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» ανέφεραν πως η Κάτια ναι μεν θα βγει από το νοσοκομείο αλλά πρώτα θα πάει στο ξενοδοχείο και μετά, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει στην παραλία.

Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρη η παραμονή της στο παιχνίδι: «Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δεν λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελής αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει».


Διαβάστε επίσης »