Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα θέλησε ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα, μετά την είσοδό του στο Survivor, ενώ γνώριζε ότι η ίδια ήταν ήδη στον Άγιο Δομίνικο και ενώ το διάστημα που είχαν χωρίσει ήταν αρκετά μικρό.

Ο Σάκης δήλωσε ότι έπρεπε να μιλήσει μαζί της καθώς δεν είχαν πει τίποτα από την ημέρα που έφτασε στο νησί. «Ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση η μόνη μου ανησυχία ήταν το πώς θα ήταν η συμβίωση μας. Δεν ήρθα εδώ να σου δημιουργήσω πρόβλημα ή ίντριγκες ούτε εδώ ούτε στην προσωπική σου ζωή», είπε ο Σάκης στην Μαριαλένα με την ίδια να δηλώνει στην κάμερα:

«Τον ρώτησα γιατί μπήκε. Κάναμε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Βάλαμε τα όρια μας μέσα στο παιχνίδι. Το βιώνω ότι δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Αυτό που του είπα είναι ότι θέλω να συμβιώνουμε με αρμονία και ηρεμία για το καλό το δικό μας και της ομάδας».

Για τη σχέση του πρώην ζευγαριού μίλησε η Χριστίνα η οποία τους είδε να μιλάνε. «Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τα παιδιά. Δεν ξέρω και τι επαφές έχουν κρατήσει, δεν μου πέφτει λόγος και δεν με αφορά. Τα προσωπικά είναι δικά τους, είμαι εδώ σαν Χριστίνα».

Από την άλλη, σε μια συζήτηση που είχαν ο Αλέξης Παπάς με τον Chris Σταμούλη, ο δεύτερος του είπε ότι τα παιδιά έχουν έρθει πιο κοντά και είναι λογικό. «Τους βλέπω πιο κοντά και πιστεύω θα έχουμε επανασύνδεση μέσα στο παιχνίδι», δήλωσε ο Chris.


Post Views:
24


Tags
  • Survivor
  • Σάκης Κατσούλης
Διαβάστε επίσης »