Αποχώρησε ο παίκτης λίγο πριν τον ημιτελικό

Survivor: Τέλος το ταξίδι για τον Γιώργο Ασημακόπουλο (vid)

Στην τελική ευθεία μπήκε το Survivor καθώς οι Γιώργος Κόρομι, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler: Τέλος το

Και αυτό γιατί, από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, και τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση (Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Ασημακόπουλος), το τηλεοπτικό κοινό είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποιος θα φύγει λίγο πριν το τέλος.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτός που έπρεπε να αποχωρήσει ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα».


Διαβάστε επίσης »