Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: συνεργασία-βόμβα! Τι ετοιμάζουν Τριαντάφυλλος και Παππάς μαζί στην τηλεόραση τη νέα σεζόν;

Τι ετοιμάζουν στην τηλεόραση ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς; Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι οι δύο πρώην παίκτες του Survivor 4 έδωσαν τα χέρια για σούπερ συνεργασία.

Βέβαια, και οι δύο προτιμούν να κρατούν κλειστά τα χαερτιά τους, όμως το σίγουρο είναι ότι η τηλεοπτική καριέρα τους συνεχίζεται. Και μάλιστα μακριά από την Acun Medya αλλά και τον ΣΚΑΪ.

Την αρχή έκανε ο ηθοποιός όπως σας αποκάλυψε το iciao, ο οποίος συμφώνησε με την εταιρεία παραγωγής. Και θα αναλάβει επιτελικό ρόλο στην εταιρεία, ενώ ετοιμάζεται για τηλεοπτικό comeback πιθανόν από τον Alpha.

Η ίδια εταιρεία κατέθεσε πρόταση και στον Τριαντάφυλλο, η οποία ήταν αρκετά δελεαστική για τον τραγουδιστή. Κι εκείνος τη σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά. Μάλιστα υπάρχει και συγκεκριμένο πρότζεκτ για συνεργασία με τον Αλέξη Παππά που ενθουσίασε τους δύο πρώην survivors.

Στον Τριαντάφυλλο έχει προταθεί και θέση καθηγητή σε μουσικό ριάλιτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Τριαντάφυλλος και Παππάς απολαμβάνουν την επιτυχία τους στο Survivor 4 και ετοιμάζονται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα τους.

Μάλιστα ο τραγουδιστής δέχεται βροχή προτάσεων για εμφανίσεις το καλοκαίρι αλλά και για σχήματα τον χειμώνα. Όταν φυσικά δοθεί το πράσινο φως για να ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά.

Η ζήτηση του τραγουδιστή μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 4 είναι… ανάρπαστη. Ενώ η αμοιβή του έχει φτάσει στον… Θεό. Με τον συνεργάτη και φίλο του, Χρήστο Παπαμήτρου, να κάνει λόγο για πάνω από 400 προτάσεις.

Προς το παρόν ο Τριαντάφυλλος θέλει να ξεκουραστεί λίγες ημέρες. Και να καθίσει μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του που του έλειψαν πάρα πολύ στο διάστημα παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο.

  • #News
  • #Survivor 4
  • #Triantafyllos
  • #Αλέξης Παππάς
Διαβάστε επίσης »