Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Κατσούλης κλήθηκε να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Προτού όμως ξεστομίσει το όνομα του παίκτη που θα έβγαινε στον τάκο οι τόνοι ανέβηκαν και στο στόχαστρο μπήκε η Ελένη Χαμπέρη.

Η συμπεριφορά της στο αγώνισμα ασυλίας ενόχλησε τη Μαριαλένα και τον Σάκη καθώς ενώ ανήκει στους Κόκκινους φώναζε υπέρ του Ηλία Μπόγδανου ενάντια στον Κατσούλη.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της πει να πάει να κάτσει με τους φίλους της ώστε να μην χρειάζεται να την ακούει να στηρίζει τον αντίπαλο. Ο Ασημακόπουλος είχε δει νωριτερα στρατηγική πίσω από την αντίδρασή του και ότι υποδύονται τους ρόλους του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή που έπαιζαν δήθεν τους περιθωριοποιημένους.

Η Ελένη από πλευράς της αμύνθηκε λέγοντας πως αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό στους πάγκους. Πάλι βρήκε όμως αντίσταση από τους συμπαίκτες της και κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός το έληξε για να περάσουν στη φάση της ανακοίνωσης του πρώτου υποψήφιου.

Πριν ανακοινώσει την απόφασή του ο Σάκης αναφέρθηκε και πάλι στην ενόχληση από το θεατρικό που έστησαν οι Amigos και ότι έχει σχηματίσει μία σαφή εικόνα από τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο παιχνίδι.

Ολοκληρώνοντας τα όσα έλεγε έβγαλε στον τάκο την Καρολίνα. «Για εμένα τις τελευταίες 15 ημέρες βγάζει πολλά νεύρα και ένταση» είπε.


Διαβάστε επίσης »