Στο στόχαστρο τόσο της μπλε όσο και της κόκκινης ομάδας βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και την ήττα, δήλωσε ότι θα αφήσει πίσω τις προσωπικές του κόντρες με τον Αλέξη Παππά και θα ψηφίσει αγωνιστικά, λόγω της πείνας που έχει περιέλθει.

Αυτό φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τους «Κόκκινους», με τον Τριαντάφυλλο να παίρνει τον λόγο στο συμβούλιο του νησιού και να αναφέρεται στον «απέναντι» αρχηγό λέγοντας: «Άκουσα τον Τζέιμς από Καφετζής να γίνεται σουβλατζής και πιτσαδώρος και να τα γυρίζει όλα τα φαγητά. Όταν εμείς του λέγαμε ότι πεινάμε και πρέπει να φύγει η Ανθή εκείνος έλεγε για ηθική. Αποδείξαμε ότι ο Τζέιμς είχε άδικο σε αυτό. Και ο Νίκος είχε πει 1.000 φορές να χάσουν την ασυλία θα ψηφίζει τον Αλέξη Παππά και τελικά την γύρισε την μπιφτέκα. Αλλά από τον Τζέιμς δεν το περίμενα αυτό».

Ο Τζέιμς πήρε τον λόγο και είπε: «Ποτέ δεν είπα ότι αγωνιστικά ήταν καλή, απλά αν εγώ δεν ήμουν καλός δεν θα ήθελα όταν φύγω να συνεχιστεί το ρολάκι που παίχτηκε όταν έφυγε. Δεν την τιμά. Με τον Αλέξη αυτό που είπα είναι ότι βλέπω 11 παίκτες που πεινάμε, η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση και θεωρώ ότι πρέπει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, χρειαζόμαστε φαγητό και είναι ο μόνος τρόπος».

Τα λόγια του προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη ο οποίος πήρε τον λόγο: «Επί μια βδομάδα έλεγε θα σε ψηφίζω μέχρι το τέλος. Ακολουθούσε μια στρατηγική. Είναι σαφές το μήνυμα και στα νέα παιδιά. Βλέπω έναν δυνατό Σάκη ο οποίος φαίνεται ότι τις επόμενες μέρες θα είναι το φαβορί στη μπλε ομάδα. Ενδεχομένως αυτό να είναι ένα στοιχείο που μελετά ο Τζέιμς».

Ο Chris από τη μεριά του δήλωσε: «Ο Τζέιμς έπαιξε το χαρτί του διχασμού λέγοντας όχι για την κατσαρόλα. Αυτό δεν του βγήκε μέσα στη βδομάδα, ήρθαν οι νέοι και αντί σαν αρχηγός να προτείνει την ένωση το έκαναν εκείνοι και σου λέει μήπως καλύτερα να παίξω το παιχνίδι της ενότητας; Θέλει να φανεί ενωτικός αρχηγός στα μάτια του κοινού».

Τον λόγο πήρε η Σοφία και είπε: «Ο Τζέιμς φοβάται, τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα. Αλλάζουν οι δυναμικές όταν μπαίνουν οι νέοι. Ο Αλέξης το έχει αντιληφθεί ήδη. Οι νέες προσθήκες είναι πολύ καλές και ο Νίκος και ο Τζέιμς, ειδικά ο δεύτερος που είναι ο ιθύνων νους το κατάλαβε και το γυρνάει τώρα».

Ο Ντάφυ πετάχτηκε και ενώ είπε σε απάντηση τον Νίκο Μπάρτζη όταν του είπε να κάνουν ανταλλαγή τον Αλέξη με τον Μπόγδανο, ότι δεν θέλει να τον βλέπει ούτε στα γαριδάκια, αναφέρθηκε στον Τζέιμς: «Τέτοιο ψήστη δεν έχω δει στη ζωή μου. Κάποιοι φοβούνται τον Σάκη και θα συμφωνήσω με τον πρώην αδελφό μου Αλέξη».


Post Views:
1


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »