Αλλά πως και πότε θα γίνει το ατομικό; Τι κόλπα ετοιμάζει ο πονηρός Τούρκος παραγωγός;

Πλησιάζοντας την δεκάδα


Θα ξεκινήσουμε με την κόντρα Καρολίνας και Ελένης, και όλο και κάποιος θα πάρει σειρά.

Διαρροή – Spoiler για

Σας είχαμε ενημερώσει ότι σιγά σιγά θα πέσουν οι αντιπαραθέσεις με Τζέιμς – Νίκο και των υπολοίπων παιχτών.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς περιμένουμε την Κυριακή ώστε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Να δούμε αν τελικά η αποχώρηση του Γαλακτερού και η παραμονή των Τζέιμς και Νίκου φέρει διαφορετική εικόνα.

Ποια ομάδα κερδίζει τουλάχιστον μια ασυλία;

Προς το παρόν η εικόνα στο νησί είναι αυτή. Τζέιμς, Νίκος και οι υπόλοιποι.

Αλλά θα δούμε ξανά ακραίες καταστάσεις με χοντρούς τσακωμούς, φιλίες να χαλάνε και ένα από τα φαβορί να “σπάει” ψυχολογικά.

Στην καλύβα των Μπλε, οι γκρίνιες ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ. Ξανά στα δύο η ομάδα, αφού Τζέιμς και Νίκος ακολουθούν την δική τους μοναχική πορεία και οι υπόλοιποι παίχτες των Μπλε είναι μαζί με τους Κόκκινους και υπάρχει μια γραμμή. Αλλά για πόσο ακόμα;

Αγωνιστικά πολύ καλά οι Μπλε που με την επιστροφή του Μπάρτζη δείχνουν πολύ καλύτεροι.

Από την άλλη η τελευταία ήττα προσγείωσε τους κόκκινους που καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι  Τριαντάφυλλος γνωστός ασβέστης, την Νικολέτα με το γνωστό πρόβλημα στην μέση της και τον Ασημακόπουλο που ανέβηκε τελευταία αλλά δεν είναι και ο πλέον σταθερός παίχτης, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα απέναντι σε μικρή μεν αλλά συμπαγές ομάδα των Μπλε.

Τώρα όσο ο Τριαντάφυλλος θα παίρνει χαρτί γιατρού μπορεί να εμφανίζονται πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και η ξαφνική φόρμα του Ασημακό δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Δεν είναι για τοπ επιδόσεις. Κάπου στην μέση βρίσκεται η αλήθεια για τον παίχτη των κόκκινων.

Έπαθλο φαγητού


Μπλε ή Κόκκινοι

Ο στίβος μάχης όπως μας δείχνει και το trailer είναι πολύ απαιτητικός, με πολύ υγρό στοιχείο και θα χρειαστούν ικανότητες στον στόχο.

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν με τρεις, χάνοντας το Πασχαλινό τραπέζι, αλλά και τις δυο ασυλίες που τους στοίχησαν ακόμα ένα παίχτη από την ομάδα τους. Πλέον ο κανόνας των δύο δεν υπάρχει για τις γυναίκες των Μπλε.

Πολύ δύσκολα να ξαναδούμε να παίζεται το ίδιο έργο αυτήν την Εβδομάδα. Οι Μπλε θα τα δώσουν όλα για τις ασυλίες, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει, και με τον Τζέιμς, Μπάρτζη να είναι στοχοποιημένους, αλλά στο φαγητό ποιος λέει όχι;

Οι Κόκκινοι θέλουν να επανέρθουν άμεσα στις νίκες και να δείξουν ότι αγωνιστικά έχουν πάρει το πάνω χέρι. Αλλά στα ματσαρίσματα μειονεκτούν, αφού ένας εκ των Ηλία ή Σάκη θα πρέπει να μένει εκτός.

Στο διά ταύτα λοιπόν.

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το έπαθλο φαγητού και θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει στο πάρκο δελφινιών;

Οι Μπλε ξαναβρήκαν την φόρμα τους; Οι κόκκινοι μπορούν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις τους;

Σύμφωνα με την πρώτη μας εκτίμηση προβάδισμα νίκης θα δώσουμε στους ΜΠΛΕ, που δείχνουν πιο πεινασμένοι για ένα μεγάλο έπαθλο. Μην ξεχνάμε ότι έχασαν τα προηγούμενα έπαθλα.

Αλλά έχουμε και την οριστική μας εκτίμηση.

Οι ΜΠΛΕ θα απολαύσουν το έπαθλο φαγητού και θα διασκεδάσουν με τα δελφίνια.

Διαβάστε επίσης »