Ένα σημαντικό ερώτημα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες μεταξύ των οπαδών του Survivor και αυτό αφορά, φυσικά, το μέλλον του Τριαντάφυλλου σε αυτό, με τον τραγουδιστή να οφείλει να αποφασίσει, διαλέγοντας μεταξύ συνθηκών και… συναισθήματος.

Οι εξελίξεις, τον τελευταίο καιρό, είχαν «σκάσει» σαν «τσουνάμι» και ο Ατζούν αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα ως προς το πώς θα καταλήξει το ριάλιτι επιβίωσης. Από το πουθενά, σχεδόν, είδε δύο παίκτες αρκετά… εμπορικούς να τα μαζεύουν και να φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο, πρώτα τον Τζέιμς Καφετζή και ύστερα τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ κι άλλοι παίκτες φάνηκε να απειλούν με οικειοθελή αποχώρηση.

Ένας από αυτούς ήταν και ο «Ντάφυ». Ο Τούρκος παραγωγός, φυσικά, δεν είχε καμία διάθεση να τον αφήσει να φύγει, καθώς αποδείχθηκε πως ο Τριαντάφυλλος είναι… όλο το φετινό Survivor. Μπορεί να μην είναι ένας θετικός ήρωας, όπως ο Ντάνος που τόσο μνημονεύει, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει σταθερό κοινό, υπέρ ή εναντίον του, και τη στιγμή που το παιχνίδι σημειώνει πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, η παρουσία του είναι καθοριστική για να μην «καταρρεύσει», τώρα που και το MasterChef μπαίνει στην τελική ευθεία… διαβάστε τη συνέχεια για την απόφαση της παραγωγής για τον Ντάφυ στο Athensmagazine.gr

Μετάβαση στην Πηγή

Author:

Διαβάστε επίσης »


Διαβάστε επίσης »