Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

22 Ιουνίου 2021
20:55

Survivor spoiler 22/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα (22/06) και οι πέντε παίκτες δίνουν την μάχη τους για να μην βρεθούν υποψήφιοι! Ποιος θα είναι ο δεύτερος μετά τον Σάκη Κατσούλη;

Στο χθεσινό (21/06) επεισόδιο είχαμε την μεγάλη ανατροπή, με τον Γιώργο Κόρομι να καταφέρνει να εξασφαλίζει την ασυλία, για πρώτη φορά από την μέρα που έγινε ατομικό το Survivor 4 και να δίνει ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη! Η διαιολογία πως με τα άλλα παίδιά (μεταξύ των οποίων και την Μαριαλένα) ήταν πιο κοντά δεν ηχεί και πολύ πειστική καθώς η αλήθεια είναι πως όλοι πλέον ψάχνουν τρόπο για να βγάλουν από το παιχνίδι τον πιο δυνατό παίκτη, που χωρίς αμφιβολία είναι ο Σάκης Κατσούλης!

Ο Κόρο λοιπόν χθες εξασφάλισε την ασυλία ωστόσο αυτό δεν του εξασφαλίζει δεδομένα πως δεν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, για την τελευταία βδομάδα του Survivor! Και αυτό διότι θα χρειαστεί ακόμα μια ασυλία για να βρεθεί απευθείας στον ημιτελικό! Εφόσον κερδίσει και σήμερα ο Κόρο θα είναι απευθείας στην τριάδα ενώ αντίστοιχο κίνητρο έχουν και οι υπόλοιποι με δύο σερί νίκες σε ασυλίες1

Survivor spoiler 22/06

Survivor spoiler 22/06: Ποιος κερδίζει την δεύτερη ασυλία και ποιον δίνει υποψήφιο;

Πρώτο φαβορί φαντάζει, για ακόμα μια μέρα, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έχει και το μεγαλύτερο κίνητρο από όλους! Ποιο είναι αυτό; Να κερδίσει δύο σερί ασυλίες και να “βγάλει” από πάνω του την υποψηφιότητά του! Αν ο τερματοφύλακας κερδίσει και σήμερα και αύριο τότε αυτόματα δεν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και θα απομείνουν οι άλλοι δύο!

Από κοντά και ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ απίθανο θεωρούμε για δεύτερη σερί μέρα να κερδίσει ο Κόρο, παρότι θα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο! Όσο για Μαριαλένα και Ασημακόπουλο θεωρούμε πολύ δύσκολο την δεδομένη χρονική στιγμή να βρεθούν στην κορυφή!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Τελικά, νικητής της δεύτερης ασυλίας για το Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης! Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι αν πάρει και την τρίτη ασυλία, τότε «σβήνεται» η υποψιφότητά του και ο «Κόρο» πρέπει να διαλέξει άλλο παίκτη.

Από τη στιγμή που κερδίζει, λοιπόν, ο Σάκης Κατσούλης γνωρίζουμε και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος. Αυτός είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.


Διαβάστε επίσης »