Τελειώσαμε με τις ατομικές ασυλίες της βδομάδας αλλά αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ΑΡΝΗΤΙΚΑ ήταν η συμπεριφορά του Ντάφυ στον αγώνα του με τον Σάκη που έκατσε και έχασε κυριολεκτικά,

Αυτό που εκνεύρισε όλους τους υπόλοιπους παίχτες, αλλά και όλα τα τηλεθεατόπουλα ήταν ότι το έκανε χωρίς να κρατήσει ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα. Σαν να έλεγες σε όλους κάνω ότι γουστάρω και σας έχω γραμμένους κανονικά.

Survivor Spoiler 19-5: Πιο

Υποτίθεται ότι το παιχνίδι έγινε ατομικό, και ο κάθε παίχτης παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αλλά σήμερα αλλοιώθηκε όλη η φιλοσοφία του παιχνιδιού.

Ακόμα ένα survivor spoiler επιτυχημένο για τον νικητή της 2ης ασυλίας και τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δηλαδή για φανταστείτε στον επόμενο αγώνα ασυλίας ένας άλλος παίχτης να κάτσει να χάσει από τον φίλο του ή σύμμαχο του στο παιχνίδι. Για τι παιχνίδι θα μιλάμε. Εγκληματικό λάθος της παραγωγής που δεν καυτηρίασε το γεγονός τουλάχιστον, γιατί κανονικά θα έπρεπε να είχε επαναληφθεί το αγώνισμα και να μην το είχαν δείξει καθόλου.

Πιο στημένο δεν υπάρχει


Ασέβεια στο παιχνίδι, ασέβεια στο τηλεοπτικό κοινό, και φυσικά ασέβεια στους συμπαίχτες του.

Και το χειρότερο είναι ότι με τρελό τουπέ, να φωνάζει μπορώ να κερδίζω όποιον θέλω, και να χάνω όταν θέλω εγώ.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ο Σάκης αλλά πιο μεγάλη ταπείνωση δεν θα μπορούσε να δεχτεί.

Ούτε σε ριάλιτι της Ουγκάντα δεν θα βλέπαμε τέτοιο σκηνικό.

Το survivor έχασε πολλά σήμερα και δεν κέρδισε τίποτα.

Είμαστε σίγουροι ότι θα κοιτάξουν να το μπαλώσουν με δηλώσεις και άλλα περίεργα, αλλά η αξιοπιστία του παιχνιδιού έπιασε πάτο.

Αλλά ότι σπέρνεις θερίζεις Κε Ατζούν Ιλίτζαλι


Διαβάστε επίσης »