Μετά τον Τριαντάφυλλο που ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος αγωνιστικά, αλλά με πολύ δύναμη στο τηλεοπτικό κοινό και κατάφερε να σχολάσει μια ενδεκάδα παίχτες από το νησί, σειρά θα πάρει η Καρολίνα. Κούρασε με την γκρίνια της και τις κατινιές της!

Μετά τι να περιμένουμε;


Έχουμε μια τριάδα Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας που πολύ δύσκολο να μην τους δούμε στον τελικό, και από κει και πέρα, Ασημακόπουλος, Κόρομι και η ανεβασμένη Ελένη που έχει πάρει πόντους στα τηλεθεατόπουλα.

Ας ξεμπλέξουμε το κουβάρι.

Σάκης και Μαριαλένα δεν θα ξεχάσουν ότι μετά την Καρολίνα ο Ασημακόπουλος και τελευταία  η Ελένη τους πάνε κόντρα και σίγουρα θα είναι οι πρώτοι στόχοι τους.

Πόσο εύκολο είναι ο Σάκης και μετά η Μαριαλένα να μην κερδίσουν κανέναν από τους τρεις αγώνες για τις ασυλίες. Καθόλου. Σχεδόν αδύνατο.

Ασημακόπουλος και Ελένη θα βλέπουν τον τάκο από το ζευγάρι του νησιού, σε κάθε ασυλία που θα κερδίζουν

Από την άλλη δύσκολο ο Ηλίας να μην πάρει τουλάχιστον μια ασυλία. Κάτι που σημαίνει Μαριαλένα.

Οι υποψήφιοι χωρίς εκπλήξεις φυσικά θα είναι τα γνωστά πρόσωπα.

Είδαμε ότι στις τελευταίες εβδομάδες έχει αλλάξει η δημοφιλία των παιχτών και Σάκης με Μαριαλένα να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι. Έχουν αυξήσει κατακόρυφα το κοινό τους στα τηλεθεατόπουλα.

Αλλά πάντα θα βάζετε στον παράγοντα ψηφοφορία τους φίλους των παραδοσιακών Μπλε. Η Ελένη πήρε γερό μπουστάρισμα από τους Μπλε που θέλουν να την δουν να προχωράει αρκετά. Αν θυμάστε και ο Μπάρτζης την ημέρα που τους αποχαιρετούσε στο νησί, είχε δώσει μια παρότρυνση στην Ελένη να κερδίσει το survivor.

Δεν θα το κερδίσει φυσικά, αλλά επειδή μιλάμε για την επόμενη αποχώρηση αναμένουμε να παιχτεί μεταξύ αυτών των δύο.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι η μεγάλη αύξηση της δημοφιλίας των Σάκη Μαριαλένα. Έχουν πάρει και τους φίλους του Τριαντάφυλλου. Αυτό είναι ΣΙΓΟΥΡΟ. ήδη είχε πέσει σύρμα στους υποστηρικτές Ντάφυ, ότι τώρα στηρίζουμε τους φίλους του. Φάνηκε και στους ψήφους που πήρε η Μαριαλένα.

Ποιος είναι λοιπόν ο πιο αδύναμος κρίκος;

Ο Ασημακόπουλος που έχει Γολγοθά μπροστά του.

Πιο είναι το μεγάλο φαβορί για νικητής στο survivor;

Μετά τις τελευταίες αλλαγές και την μετατροπή σε καθαρά ατομικό αγώνισμα ποιος έχει τον πρώτο λόγο;

Ο Σάκης που βλέπει να γυρνάει το παιχνίδι υπέρ του.

Διαβάστε επίσης »