Το SURVIVOR επέστρεψε και κέρδισε από το πρώτο λεπτό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την τηλεθέαση να βρίσκεται στο 36,6% στο δυναμικό κοινό και 35,8% στο γενικό σύνολο του κοινού ενώ στο μέσο λεπτό το παιχνίδι επιβίωσης παρακολούθησαν 1.824.912 τηλεθεατές.

 

Survivor: Σαρωτική αρχή με 4.089.974 τηλεθεατές

Τα ποσοστά ήταν ακόμα υψηλότερα στις γυναίκες και στους άντρες 25-44 ετών όπου έφτασαν το 40,6% και 41,1% αντίστοιχα. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο από το πρώτο λεπτό και 4.089.974 τηλεθεατές παρακολούθησαν το SURVIVOR έστω και για ένα λεπτό.

 

Οι Μαχητές έδειξαν από την αρχή πως έχουν άξια αυτό το όνομα κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα αλλά και το πρώτο έπαθλο. Ο καιρός σίγουρα δεν ήταν με το μέρος κανενός με τη βροχή να κάνει την ξεκούραση και τον ύπνο σχεδόν αδύνατα. Οι Διάσημοι είναι εκείνοι που φάνηκαν να δυσκολεύονται περισσότερο στην πρώτη μέρα στον Άγιο Δομίνικο όμως η απώλεια του επάθλου τους πεισμώνει να μπουν στο παιχνίδι πιο δυναμικά.

 

Απόψε στις 22.15 στον ΣΚΑΪ Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στον στίβο διεκδικώντας την πρώτη ασυλία και προμήθειες ενώ μετά τον αγώνα θα παρακολουθήσουμε και το πρώτο Συμβούλιο του παιχνιδιού με τον Γιώργο Λιανό να ξεκλειδώνει παίκτες και χαρακτήρες. Οι πιο δυναμικοί παίκτες έχουν ήδη δείξει πως μπήκαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης για να κερδίσουν όμως όσο οι μέρες προχωρούν θα φανεί ποιος είναι ο αληθινός SURVIVOR!

Πληροφορίες από nassosblog


Διαβάστε επίσης »