Μπορεί το Survivor να αποτελεί ένα από τα πιο ανατρεπτικά ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο δεν γνώριζαν όλοι από την αρχή περί τίνος πρόκειται. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Mykonos live tv και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκάλυψε γιατί δεν πήγε τελικά στο Survivor.

«Ήταν να πάω στο πρώτο Survivor, το 2017. Έχω κάποια συμβόλαια με τη φωνή μου. Και στα συμβόλαιά μου απαγορεύεται, αν με χρειαστούν, να μην μπορώ να εκφωνήσω. Μου έχει τύχει να είμαι στο Μαϊάμι και να πρέπει να εκφωνήσω σποτ. Οπότε, βρίσκω στούντιο, το εκφωνώ και το στέλνω. Και ενώ από την παραγωγή του Survivor μου είχαν πει στην αρχή ότι θα μου βρουν λύση, τελικά μου είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο και να πήγαινα και να μου βρίσκανε μετά. Αλλά αυτό δεν γινόταν», είπε αρχικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Και συνέχισε: «Πρέπει να σου πω ότι την πρώτη φορά, όταν ήταν να φύγουμε, γιατί ακόμα δεν ήξερα τι θα γινόταν, τους ρώτησα αν θα έχουμε catering στα αθλήματα. Και μου είπαν… τι; Και τους είπα καλά, θα πάρω μαζί μου τονάκια να έχω, κονσέρβες… Κατάλαβες, τι έπαθε η παραγωγή».


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »