Είναι προκλητική. Δεν κάνει τίποτε στο Καλυβάκι των “Κοκκινών, όλη την ημέρα αράζει στην παραλία τρώει… και στους στίβους μάχης κάνει πασαρέλα. Δεν γνωρίζω αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα και συμπεριφορά της ή είναι προϊόν μοντάζ.

 

Survivor – Ρε συ Σαλαγκούδη ποιόν δουλεύεις; Αν έχεις τσίπα… σήκω και φύγε απο εκεί

Δεν το νομίζω. Είναι προφανές πώς το κορίτσι αυτό το νωχελικό… χωρίς καμία διάθεση να προσφέρει παρα μόνο ν΄απολαμβάνει διακοπές στην παραλία και να χώνει χιλιάρικά στο “δισάκι” της κάνει ότι μπορεί να παραμείνει. 

 

Απλά αναρρωτιεμαί. Όλα αυτά τα καλόπαιδα, που παίρνουν το βασικό μεροκάματο και την υποστηρίζουν με πάθος (βλέπε Σοφία και Μαριάνθη), ήξεραν την αμοιβή της μικρής Σταχτοπούτας και κατά συνέπεια τον λόγο, που η ευθιξία της είναι ανύπαρκτη;

 

 

Καταλαβαινω την τεράστια ανάγκη της να επιστρέψει με κάτι “δικό της” στο γυαλί. Αλλά δυστυχώς το “βαρίδιο” του πατέρα της… την ακολουθεί. Και αυτό είναι που θα της στερήσει… και την οποία μελλοντική φιλοδοξία της. Όσο το επικαλείται ώς κλαίουσα ιτιά για να ξεκαρφώσει την κακή αγωνιστική εικόνα της, τόσο μπούμερανγκ θα της “κάτσει”.

 

  • Αν έχεις τηλεοπτική τσίπα Ανθή… παράτησε τα και γύρνα… και μην πετάς την “μπάλα” στα οικογενεικά ζητήματά σου. Όλοι ακούσαμε τι είπε ο Τριαντάφυλλος. Τώρα αν εκεί που δεν υπάρχουν κάμερες έπεσαν “γαλλικά” δεν το γνωρίζουμε. Αλλά δεν πιστεύω πώς ο Ροδίτης με τις παιδικές και αυθόρμητες αντιδράσεις που του στέρησαν ιστορικά την μεγάλη καριέρα, θα μιλούσε ποτέ άσχημα. 

 

 

Οι άντρες της ομαδας δείχνουν να έχουν καταλάβει κάποια πράγματα και αξιολογούν με άλλα κριήηρια την παρουσία (;) της εκεί. Και συνακόλουθα και το τηλεοπτικό κοινό, με τη βοήθεια της κάμερας, βλέπει τη γοργόνα σε νωχελική κατάσταση να κάνει διακοπύλες μετ’ αποδοχών στον Άγιο Δομήνικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog


Διαβάστε επίσης »