Δημοσιεύθηκε: 29 Μαΐου 2021 09:10

Survivor 4: πρόταση-βόμβα του Σειρηνάκη στον Ηλία Μπόγδανο να παίξει σε ερωτική ταινία! Έχει βρεθεί και η παρτενέρ του

Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Είναι η πραγματικότητα. Κι όμως, το φαβορί για να κερδίσει το Survivor 4, μπορεί να εμφανιστεί πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία. Πρόταση-βόμβα ετοιμάζει ο Δημήτρης Σειρηνάκης στον Ηλία Μπόγδανο που θα ταράξει τα νερά!

Ο τραγουδιστής είναι αλήθεια ότι πρωταγωνίστησε στη… γυμνή αλήθεια των παικτών. Μαζί με Κόρομι και Ασημακόπουλο πέταξαν on camera όλα τα ρούχα τους και έπεσαν στη θάλασσα.

Αυτό το… τσιτσίδωμα έκανε «κλικ» στον Mr Sirina, με αποτέλεσμα να θέλει να τον συναντήσει με το που εκείνος γυρίσει από τον Αγιο Δομίνικο. Με σκοπό να του προτείνει να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία!

«Ναι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προτείνω στον Ηλία Μπόγδανο να παίξει σε μια πιο αισθησιακή βερσιόν του “Survivor” για την πλατφόρμα της Sirina TV. Με το που θα επιστρέψει θα τον πάρω τηλέφωνο για να τον συναντήσω και να τον πείσω να το τολμήσει! Από τα πλάνα που είδα στον Σκάι θεωρώ ότι είναι open minded και άνθρωπος που τολμά να κάνει πράγματα. Τα οποία για κάποιους άλλους φαίνονται ταμπού» είπε στην εφημερίδα Εspresso ο Δημήτρης Σειρηνάκης.

«Έχω στο μυαλό μου και το κόνσεπτ, ακόμη και την ερωτική του παρτενέρ, που, αν σας πω τώρα το όνομά της, θα γίνει κόλαση! Αυτά όμως θέλω να τα κουβεντιάσω μαζί του, εφόσον συναντηθούμε» αποκάλυψε ο Σειρηνάκης. Χωρίς πάντως να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες!

  • #News
  • #Survivor 4
  • #Δημήτρης Σειρηνάκης
  • #Ηλίας Μπογδάνος

Διαβάστε επίσης »