Επικοινωνία με το τηλεοπτικό κοινό είχε το σημερινό (13/1) έπαθλο στο Survivor, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ώστε να δουν μερικά από τα μηνύματα του κόσμου του Twitter.

Μαζί με τα μηνύματα, η νικήτρια ομάδα θα απολάμβανε έναν τεράστιο δίσκο με εξωτερικά φρούτα.

Ο αγώνας

Η πρώτη μονομαχία ήταν αυτή ανάμεσα σε Περικλή Κονδυλάτο και Τζέιμς Καφετζή. Ο Τζέιμς έκανε το 1-0, σε έναν στόχο αρκετά δύσκολο, με τους παίκτες να πρέπει να πετύχουν 4 καλάθια σε έναν κινούμενο στόχο.

Μια μονομαχία με… περπάτημα ήταν αυτή ανάμεσα σε Ανθή Σαλαγκούδη και Μαριπόζα, με την influencer να κερδίζει για το 2-0.

Ο Νίκος Μπάρτζης νίκησε τον Αλέξη Παππά για το 3-0, ενώ η Κάτια μείωσε για το 3-1 και αφιέρωσε τη νίκη στον 10χρονο Νίκο που αγαπά και θέλει να γνωρίσει.

Ο Τριαντάφυλλος αγωνίστηκε απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο αλλά δεν τα κατάφερε, με τους «Μαχητές» να κάνουν το 4-1.

Η Μαριαλένα έφυγε πρώτη στον στίβο μάχης απέναντι στην Ελίζαμπεθ και ηττήθηκε, με τους «Διάσημους» να σημειώνουν το 4-2.

Ο Γιώργος Κοψιδάς στάθηκε απέναντι στον Chris Σταμούλη. Ο ηθοποιός και άλλοτε μπασκετμπολίστας έχασε στον στόχο και ο αντίπαλός του έκανε το 5-2.

Η Άννα Μαρία Βέλλη νίκησε για το 5-3 την Ασημίνα, ενώ ο Πάνος Καλίδης ηττήθηκε από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Μαριαλένα νίκησε την Κάτια Ταραμπάνκο για το 7-3 και Αλέξης Παππάς ηττήθηκε από τον Chris Σταμούλη, ο οποίος ανέβασε τη διαφορά σε 8-3.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Σοφία μπήκαν στον στίβο μάχης, με την πρώτη να μειώνει σε 8-4.

Ο Γιώργος Κοψιδάς έπαιξε απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη και νίκησε για το 8-5.

Στη μάχη ανάμεσα σε Μαριπόζα και Άννα Μαρία Βέλλη, η δεύτερη μείωσε σε 8-6 για τους «Διάσημους».

Ο Πάνος Καλίδης κοντραρίστηκε με τον Γιώργο Κόρομι, με τους «Μαχητές» να πετυχαίνουν το 9-6. Ο Τριαντάφυλλος πάλεψε απέναντι στον Τζέιμς και τον νίκησε για το 9-7.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ξεχάστηκε στην έναρξη του αγωνίσματος κόντρα στην Ασημίνα η οποία πέρασε μπροστά άνετα και πήρε τη νίκη για την ομάδα της κάνοντας το 10-7.


Post Views:
34


Διαβάστε επίσης »