Σαρβάιβορ

Στο Survivor πριν λίγες μέρες μπήκε ως νέα παίκτρια στην ομάδα των «Κόκκινων», η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα η οποία τους έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να πάρουν δύο νίκες.

Τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον για το Survivor έχει ανέβει ακόμα περισσότερο με τρεις νέους παίκτες να κάνουν την… είσοδο τους.

Τους «Μπλε» ενίσχυσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ενώ τους «Κόκκινους» αντίστοιχα ο Ηλίας Μπογδάνος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Οι τελευταίο μάλιστα πήραν και δύο συνεχόμενες νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας, όμως το ερώτημα είναι ποια είναι η νέα τους παίκτρια.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι 31 ετών και «pilates instructor». Γεννήθηκε στον Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Τορόντο με τους γονείς της να είναι Έλληνες.

Μόλις στα δέκα της χρόνια η οικογένειά της αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα αλλά στην συνέχεια μετακόμισαν στην Κόρινθο και από εκεί στην Θεσσαλονίκη.

Έχει σπουδάσει Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει ασχοληθεί με την κολύμβηση και τον στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι ασχολήθηκε με το pilates.

Μαρσέιγ: Αρνήθηκε ο Σάρι και κοιτάει Μπενίτεθ για αντί-Βίλας Μπόας

Survivor διαρροή spoiler 3/2: Στατιστικά! Σάρωσαν οι νέοι, Καρολίνα και Ηλίας, «ανεβασμένος» ο Γιώργος Κοψιδάς, στα… χαμένα οι μπλε!


Διαβάστε επίσης »