Σε «πικάντικες» αποκαλύψεις προχώρησε η νικήτρια του πρώτου SurvivorΕυαγγελία Δερμετζόγλου.

Η μεγάλη νικήτρια του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στη χώρα μας, μίλησε στην κάμερα του «Πρωϊνού» για την εμπειρία της στη μακρινή Μαλαισία, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο δικό της Survivor είχε γίνει σεξ και μάλιστα όχι μόνο μεταξύ παικτών.

Αναφερόμενη στο παιχνίδι, υποστήριξε ότι είναι πολύ σκληρό, ενώ τότε τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς δεν υπήρχαν ούτε έπαθλα φαγητού ούτε γιατροί.

Κατηγόρησε μάλιστα την παραγωγή ότι τους άφηνε να πονούν για χάρη της τηλεθέασης.

Survivor

«Υπήρχαν κάποιοι γιατροί, αλλά δεν μας παρείχαν τίποτα, μόνο νερό. Ο πόνος ο δικός μας ήταν 80% τηλεθέαση στην Ελλάδα. Μας άφηναν επίτηδες να πονάμε, να υποφέρουμε για την τηλεθέαση, δεν τους ένοιαζε», τόνισε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

«To Survivor μου δημιούργησε πολλά προβλήματα»

Αφού σημείωσε, δε, πως από τα 200.000 που κέρδισε, τα 46.000 τα πήρε η εφορία, εξομολογήθηκε πως πέρασε από πολλά στάδια στο Survivor, αντιμετωπίζοντας προβλήματα «γυναικολογικά, ψυχολογικά, σωματικά, πληγές, αλλά και κατάθλιψη».

Αποκάλυψε μάλιστα πως «τους έτρεχα πολλά χρόνια στα δικαστήρια για τα ιατρικά θέματα, τις παραβλέψεις και τον δόλο», υποστηρίζοντας πως «γι΄ αυτό στα επόμενα Survivor κάνεις κιχ και τρέχουν οι γιατροί», ενώ αν και κέρδισε τη νομική διαμάχη, αποκόμισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πήρε πολλά φάρμακα, αφού υπέφερε από κατάθλιψη βαριάς μορφής.

«Κινήθηκα δικαστικά για πάρα πολλά χρόνια. Και με την παραγωγή και με το Mega. Κέρδισα φυσικά. Γι΄ αυτό και με ψιλοέθαψαν κιόλας, μου κλείσανε όλες τις πόρτες. Κέρδισα 200.000 ευρώ και τα 46.000 τα πήρε η εφορία. Δεν άξιζε… Είχα πάθει φοβία να βγαίνω έξω. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, είχα περάσει ζόρια. Μου δημιούργησαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατάθλιψη βαριάς μορφής μάλιστα. Πολλά χρόνια και πολλά φάρμακα», εκμυστηρεύτηκε.

Καταλήγοντας, αφού ανέφερε ότι είχαν χτυπήσει την Ορθούλα, ενώ η ίδια είχε δεχθεί απειλές επειδή έδιωξαν έναν παίκτη (σ.σ. τον Ηλία Βαλάση), αποκάλυψε ότι «στο δικό μας Survivor είχε γίνει σεξ. Όχι μόνο με παίκτες, αλλά με παίκτες και με ανθρώπους της παραγωγής».

Όσο για εκείνη; «Εγώ δεν είχα όρεξη», είπε.


Διαβάστε επίσης »