• Τρίτη, 01 Ιούν 2021


Και το παράπονο για Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη

Τα βρήκαν τελικά ή όχι ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη; Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor, που αρχικά έκαναν παρέα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά βγαίνοντας δεν σταμάτησαν τις δηλώσεις – «καρφιά» ο ένας για τον άλλον, συναντήθηκαν στο πάρτι της Ελευθερίας Ελευθερίου, φωτογραφήθηκαν μαζί και άφησαν να εννοηθεί πως έρχεται η συμφιλίωση. Ή μήπως όχι;

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Περικλής Κονδυλάτος αν αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην Ανθή Σαλαγκούδη και στην προσπάθεια συμφιλίωσης και αποκάλυψε αν έγινε τελικά η prive συνάντησή τους για να λύσουν τις διαφορές τους. «Δεν έχουμε βρεθεί με την Ανθή Σαλαγκούδη. Δεν ξέρω αν η Ανθή to θέλει».

Μιλώντας και για την υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή είπε: «Ο κόσμος είχε την ανάγκη να εκφράσει την αγάπη του για αυτά τα παιδιά» και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει. Δεν υπάρχει επιθυμία επικοινωνίας από τη μεριά τους. Είχα επικοινωνία με την οικογένεια του Τζέιμς, όσο ήταν στο παιχνίδι. Μόλις βγήκε ο Τζέιμς και μπήκε στο προσκήνιο η Άννα Μαρία είδα μια άλλη αντιμετώπιση».

Tags
  • Ανθή Σαλαγκούδη
  • Ευτυχείτε
  • Περικλής Κονδυλάτος


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Διαβάστε επίσης »