Πέντε νέοι παίκτες ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο και ενσωματώθηκαν στις δύο ομάδες του Survivor.

Οι τρεις από αυτούς έφτασαν στην μπλε ομάδα, με τη Μαριαλένα να μένει άφωνη βλέποντας τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη να περπατάει προς την καλύβα. Μαζί του και η πρώην κοπέλα του Χριστίνα Κεφαλά, την οποία επίσης γνώρισε η Μαριαλένα.

«Σκάνε τρεις καινούριοι παίκτες εκ των οποίων τους δύο τους ήξερα θέλοντας και μη. Έχω αρχίσει να τρελαίνομαι», είπε στην κάμερα η Μαριαλένα και έφυγε από την καλύβα για την παραλία, ώστε να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να κάνει μια βουτιά.

«Έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δύο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. Ήρθαν νέοι παίκτες και βλέπω τον Σάκη; Πριν πέντε μήνες χωρίσαμε και έσκασε με την γκόμενά του. Αυτή είναι η νυν του. Ξερνάω δεν μπορώ ρε παιδιά. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει. Δεν θέλω να με ρίξει αυτό το πράγμα. Ο άλλος τι καραγκιόζης είναι; Ξέρει ότι η πρώην του είναι εδώ και έρχεται με τη νυν του; Δεν χωρίσαμε με τις καλύτερες προδιαγραφές, προχωρήσαμε τις ζωές μας», είπε η ίδια.

«Περάσαμε καλά δύο χρόνια. Ο καθένας αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο του. Δεν κρατήσαμε επαφές γιατί ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Ήρθα να της δώσω δύναμη και αντοχές αν καταφέρω να την ηρεμήσω. », είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Τον Σάκη τον ξέρω πάνω από 9 χρόνια. Κάποια στιγμή έγινε κάτι και δεν προχώρησε, ωστόσο συνεχίσαμε να είμαστε φίλοι», είπε η Χριστίνα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ζευγάρι με τον πρώην της Μαριαλένας.

Ο τρίτος παίκτης είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις.

Η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σάκης Κατσούλης και ο Γιώργος Ταβλαδάκης μπαίνουν απόψε στην Μπλε ομάδα! 💥


#SurvivorGR #SkaitvGR

Posted by Survivor Greece on Sunday, February 21, 2021

Οι δύο νέοι «κόκκινοι»

Όσον αφορά στην άλλη πλευρά της παραλίας, στην κόκκινη ομάδα, ενσωματώθηκαν η χορεύτρια Νικολέτα Μαυρίδη και ο γιος του πρώην μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, Παύλος.

Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός μπαίνουν απόψε στην Κόκκινη ομάδα! 💥


#SurvivorGR #SkaitvGR

Posted by Survivor Greece on Sunday, February 21, 2021


Post Views:
47


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »