Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουνίου 2021 09:40

Survivor 4: οριακή η κατάσταση με τη Μαριαλένα! Έτοιμη να τα βροντήξει, ποιος την έπεισε (προς το παρόν) να περιμένει

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο Survivor 4. Και δεν αποκλείεται να έχουμε μεγάλες ανατροπές λίγο πριν από την πηγή. Και όπου πηγή φυσικά, ο μεγάλος τελικός και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες το ενδεχόμενο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι εξακολουθεί να είναι υπαρκτό. Αφού βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό έχει απομονωθεί. Η αποχώρηση του Ντάφυ, επιδείνωσε την κατάστασή της. Έμεινε μόνη με τον Σάκη και όλοι οι υπόλοιποι είναι εναντίον τους.

Έχει ως μοναδικό στήριγμα τον Σάκη, ο οποίος φυσικά βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει καθημερινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα. Η Μαριαλένα έχει καταρρεύσει, μετά τους συνεχόμενους καυγάδες με τους Amigos. Kαι σε συνδυασμό με τον τραυματισμό που είχε πριν από μερικές μέρες ξέσπασε στο δάσος μόλις έφυγαν οι κάμερες.

Ο Σάκης προσπάθησε να την ηρεμήσει ωστόσο εκείνη ήταν έτοιμη να πάει να ζητήσει να αποχωρήσει. Προς το παρόν ο Κατσούλης δείχνει να πέτυχε τον στόχο του. Η Μαριαλένα δείχνει να το σκέφτεται ξανά.

Άλλωστε σκέφτηκε πως το παιχνίδι φτάνει σε λίγο καιρό στο τέλος του. Αξίζει να γκρεμίσει ό,τι έχτιζε όλους αυτούς τους μήνες; Όχι.

Προσέξτε όμως. Προς το παρόν όλα αυτά. Γιατί οι ώρες είναι κρίσιμες και μπορεί να έρθει νέα μεγάλη ανατροπή.

  • #News
  • #Survivor 4
  • #Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Διαβάστε επίσης »