• Δευτέρα, 18 Ιαν 2021


Τέλος για τους «Διάσημους» και του «Μαχητές»

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, οι ομάδες των «Διασήμων» και των «Μαχητών» αλλάζουν και με αρχηγούς τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή θα δημιουργηθούν δυο νέες ομάδες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, το παρασκήνιο αυτής της αλλαγής έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες, να διαλύσει τις κλίκες και να φέρει αλλαγές στις παραλίες του νησιού.

«Μιλάμε για ανασχηματισμό στις ομάδες. Άλλαξε εντελώς το παιχνίδι, λόγω και της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:  «Αρχικά ο Κοψιδάς θα επιλέξει έναν παίκτη από την ομάδα του και έναν από την ομάδα των Μαχητών και έπειτα ο James Καφετζής θα κάνει το ίδιο. Αυτή η διαδικασία θα ακολουθηθεί μέχρι να μπουν όλοι οι παίκτες στις νέες ομάδες τους. Τα παλτό θα μείνουν στο τέλος και θα σπάσουν οι κλίκες».

Ενώ, τέλος, διευκρίνισε ότι οι τρεις νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor, δεν θα συμμετέχουν στη διαδικασία, αλλά θα τοποθετηθούν κατευθείαν σε μια από τις ομάδες των «Κόκκινων» ή των «Μπλε».


Post Views:
24

Tags
  • Survivor
  • διάσημοι
  • Ευτυχείτε
  • Μαχητές


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή


Διαβάστε επίσης »