• Τετάρτη, 20 Ιαν 2021


«Καταπέλτης» ο Γιώργος Κοψιδάς

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση που αναδείχθηκε στη χθεσινή ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού συγκεντρώνοντας σχεδόν την πλειοψηφία των αρνητικών ψήφων από τους συμπαίκτες του. Με εξαίρεση την Ανθή Σαλαγκούδη που ψήφισε τον Γιώργο Κοψιδά και την Ασημίνα Ιγγλέζου που ψήφισε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, οι υπόλοιποι παίκτες «μαύρισαν» τον Περικλή.

Survivor: Οι κομμένες σκηνές

Στο video, μάλιστα, που πρόβαλε η εκπομπή Love It με τις κομμένες σκηνές της ψηφοφορίας, μάθαμε και τον λόγο που τον ψήφισαν σχεδόν όλοι.

«Είσαι ένα αξιόλογο παιδί και υπέροχη προσωπικότητα, αλλά αγωνιστικά δεν βοηθάς την ομάδα στις νίκες», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέροντας ότι θα μείνουν φίλοι εκτός παιχνιδιού. Ο Κορομί και ο Ασημακόπουλος ψήφισαν Περικλή για αγωνιστικούς λόγους. Ενώ, η Σοφία ψήφισε τον Περικλή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σε ψηφίζω γιατί από την ημέρα που μπήκα στην καινούργια ομάδα δίνεις την εντύπωση ότι δεν ταιριάζεις σε αυτήν. Έδειξες μια απογοήτευση, όταν σε επέλεξε ο Γιώργος».

Με τον Γιώργο Κοψιδά να είναι καταπέλτης απέναντι στον Περικλή Κονδυλάτο: «Σε ψηφίζω γιατί είσαι σαν ξένο σώμα στην ομάδα. Δεν βοηθάς στην καλύβα, δεν εμψυχώνεις την ομάδα στον πάγκο, είσαι αδύναμος αγωνιστικά και δεν φέρνεις νίκες».


Post Views:
21

Tags
  • Love It
  • Survivor
  • κομμένες σκηνές


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή


Διαβάστε επίσης »