Ως «εμμονή» μπορεί να χαρακτηριστεί το κόλλημα του Αλέξη Παππά με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τον βγάλει από το Survivor, σε μια man to man «μονομαχία» ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Αλέξης Παππάς προκάλεσε τον Τζειμς να βρεθούν απέναντι στην ψηφοφορία και ο δεύτερος το δέχτηκε, ωστόσο ο ηθοποιός δεν έμεινε εκεί.

«Αν τελικά αποχωρήσει ο Τζέιμς μένει πίσω ο Νίκος που έχει κάνει πολλά σε εμένα με τη βοήθεια πάντα του Τζέιμς και της Άννας Μαρίας. Χωρίς το μυαλό του Τζέιμς θα είναι δύσκολα. Μετά είναι ο Κόρο και ο Ηλίας με τη σειρά. Δεν ξεχνώ», είπε ο Αλέξης στην κάμερα και στην κουβέντα με τον Τριαντάφυλλο έβαλε και το όνομα του Σάκη.

«Ο Σάκης είναι 40% μαζί μας. Το 30 ή 40% είναι με τη Μαριαλένα και ένα 20% αφιερώνει τον χρόνο του στην άλλη καλύβα. Ταυτόχρονα να λες στην ίδια παρέα ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους υπόλοιπους. Αφού ήσουν αντίθετος με αυτούς».

«Ο Σάκης είναι πολύ καλό παιδί και η ψυχή του στάζει μέλι. Αλλά θεωρώ ότι υπάρχει διπλωματία γύρω από όλο αυτό. Με χειρουργικές κινήσεις μπορεί και διαφεύγει. Αυτό θα του στοιχίσει. Τάσσεται υπέρ της τετράδας αλλά είναι και λίγο υπέρ του συνόλου. Όμως αυτά δεν πάνε μαζί και πρέπει να προσέξει γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σύνολο όχι με τη μειονότητα», δήλωσε.


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »