Νικήτρια ομάδα της δεύτερης ασυλίας του Survivor ήταν η μπλε, η οποία κέρδισε με 10-9 τη στιγμή που η κόκκινη ομάδα είχε πάρει πέναλτι λόγω της απόφασης της Ανθής Σαλαγκούδη να μην παίξει.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζέιμς Καφετζής, χωρίς να τον ρωτήσει κανείς μίλησε για την Ανθή και δήλωσε ότι είναι ασέβεια προς το πρόσωπό της ο τρόπος που της συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες της και για τόνισε ότι θα μπορούσαν να την βάζουν να παίζει απέναντι στη Μαριαλένα, η οποία συνήθως νικάει.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε τον λόγο και του είπε μεταξύ άλλων ότι αγωνίστηκε στο «πέναλτι» απέναντι στον Τριαντάφυλλο και ότι με αυτά που λέει θα επιστρέψει στη Ρόδο και θα τον κάνουν «Εθνικό σταρ».

Η Καρολίνα πήρε θέση και αναφερόμενη στον Τζέιμς του είπε ότι τα σωστά και ορθά συμπεράσματα βγαίνουν ύστερα από ερωτήσεις. Η Ανθή είχε ερωτηθεί για το αν θέλει να ματσαριστεί με τη Μαριαλένα και είχε αρνηθεί, με την ίδια την Ανθή να το παραδέχεται.

Στη συνέχεια μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Ανθή δεν έχει παίξει όταν δεν αισθάνθηκε καλά και ότι δεν υπάρχει καμία ασέβεια. «Η Ανθή θέλησε να τιμωρήσει την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.


Post Views:
62


Tags
  • Survivor
  • Ανθή Σαλαγκούδη
  • Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Γιώργος Κοψίδας
  • Τζέιμς Καφετζής
Διαβάστε επίσης »