Σε… αποκαλύψεις προχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος για τις συνθήκες διαβίωσης στο νησί του Survivor, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έχει μπει στη διαδικασία να κλέψει φαγητό, όταν δεν άντεχε πλέον από την πείνα.

«Ενώ δεν μου είχε ζητηθεί από κανέναν να παίξω κάποιον ρόλο, το Survivor είναι αληθινό 100%. Βέβαια αυτά που βλέπετε είναι πολύ πιο ωραιοποιημένα, περνάγαμε πολύ πιο δύσκολα», είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It και συνέχισε:

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η αίσθηση της πείνας, που αυτή τη στιγμή στον δυτικό πολιτισμό δεν την γνωρίζουμε, αλλά κάποια άλλοι τη γνωρίζουν και δεν ξέρεις τι να την κάνεις. Δεν το καταλαβαίνεις μέχρι να το ζήσεις, εκεί είναι που θες να χτυπήσεις το κεφάλι σου. Δεν ξέρω αν μπορεί να καταλάβει κάποιος.

Έχω ψάξει στα σκουπίδια για φαγητό. Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω και έχω κλέψει. Έκλεψα φαγητό. Ξέφυγα από κάποιους ανθρώπους της παραγωγής που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, δεν φταίνε αυτοί, απλά άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανικόπιτα που είχε. Η πείνα μπορεί να σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα».

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη δήλωση αυτή τον ρώτησε αν μοιράστηκε το φαγητό που έκλεψε: «Πάντα μοιραζόμουν το φαγητό που έβρισκα. Δεν μπορώ να πω με ποιους, γιατί οι συμπαίκτες μου είναι μέσα και τα λάθη που έχω κάνει μπορώ να τα επωμιστώ εγώ, αλλά δεν θέλω να επιβαρύνω τα παιδιά που είναι μέσα. Το να βρεις κάτι και να το φας δεν είναι κακό, το να το κλέψεις είναι άλλη ιστορία.

Εγώ έχω βρει πράγματα να φάω και δεν τα έχω φάει καν εγώ ο ίδιος τα έχω δώσει. Το μοιράστηκα με όποιον ήταν εκείνη την ώρα μπροστά, δεν το φύλαξα. Ήταν κανόνας για μένα ότι όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω, βγάζοντας τον παράγοντα σχέση. Εγώ έκλεψε μια λουκανικόπιτα από έναν κουβά που πρέπει να είχε 50 μέσα, δεν έκλεψα ένα σακουλάκι ρύζι από έναν άνθρωπο που θα είχε μόνο αυτό να φάει. Έχει μεγάλη απόκλιση. Η Ανθή ήταν ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκε μπροστά μου και το μοιράστηκα μαζί της ».


Post Views:
4


Tags
  • Survivor
  • Περικλής Κονδυλάτος
Διαβάστε επίσης »