Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζει τις εξελίξεις του Survivor, καθώς παρακολουθεί ανελλιπώς ότι συμβαίνει στο reality  επιβίωσης και παρουσιάζει τα όσα συμβαίνουν μέσα στη βδομάδα, στο «Έλα Χαμογέλα» του σαββατοκύριακου.

Στο χθεσινό (2/3) επεισόδιο προκλήθηκε σάλος με την απόφαση του Chris Σταμούλη και του Αλέξη Παππά να μην αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της μπλε ομάδας, την ίδια στιγμή που ο αρχηγός της, Τζέιμς Καφετζής, σε δηλώσεις του επανειλημμένα ζητούσε να ανταλλάξει με την κόκκινη ομάδα έναν από τους δύο παίκτες και να πάρει στην ομάδα του τον Ηλία Μπόγδανο.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που το «δίδυμο» ανακοίνωσε να μην αγωνιστεί, έτσι ώστε να φανεί ποιοι είναι οι χειρότεροι παίκτες των «μπλε» και αν θα κατάφερναν να πάρουν τη νίκη χωρίς αυτούς. Η δεύτερη ασυλία χάθηκε το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο η μπλε ομάδα πάλεψε και λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή.

Θέση για τα όσα συνέβησαν πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έχει περάσει από το Survivor και γνωρίζει πολύ καλά τη στρατηγική και το παιχνίδι.

«Φάουλ του James που τους αδειάζει μπροστά σε όλους και ζητάει να τους ανταλλάξει με τον Ηλία! Φάουλ όμως και των Chris – Αλέξη, εφόσον λειτουργεί ατομικά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο αφήνοντας εκτεθειμένη την ομάδα με 2 πέναλτι. Παίξε για τους δείξεις ποιος είσαι.», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

The post Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζει το δίδυμο Παππά – Σταμούλη και τον αρχηγό Τζέιμς appeared first on Znews.


Διαβάστε επίσης »