Βαγγέλης Λάσκαρης
• 09/11/2021 – 22:45

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός του Survivor θα παίξει… μπάλα στον μαγικό κόσμο της Αγγλίας

Survivor spoiler: Ο Ατζούν

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν είναι μόνο ο άρχοντας του Survivor, αλλά και οσωνούπω ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας από την Αγγλία.

Μετά από το Survivor, ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός θα γίνει και ποδοσφαιρικός παράγοντας. Για την ακρίβεια, θέμα χρόνου, όπως έγραψε και ο ίδιος στο Twitter. Ο Ατζούν μετράει αντίστροφα από το να έρθει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Χαλ.

Το κλαμπ αγωνίζεται στην Championship και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο άρχων του Survivor, είχε δώσει τα χέρια με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Ασέμ Αλάμ για την εξαγορά του συλλόγου έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ και μια ανάρτηση του ίδιου στα social media ήρθε να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Ατζούν: Από το Survivor στην… Premier League – Το χαρμόσυνο tweet

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Τούρκος παραγωγός έγραψε το εξής μήνυμα:

«Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. 12 Μαΐου του 2021. Η πρώτη μέρα που έφτασα σε αυτήν την πανέμορφη πόλη. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, βίωσα πολλές όμορφες στιγμές και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, παρακολουθούσα τους οπαδούς με μεγάλο θαυμασμό. Είμαι επίσης εντυπωσιασμένος από την τρομερή στήριξη π[ου παρέχουν στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Αλάμ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μας παρείχε τεράστια βοήθεια καθ΄όλη αυτή την περίοδο. Θα ήθελα να του στείλω στείλω την ευγνωμοσύνη μου και τον σεβασμό σε αυτόν και την οικογένειά του. Ελπίζω ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα και το όνειρο μου θα γίνει πραγματικότητα».

Geri sayım başladı..

12 Mayıs 2021. İşte bu güzel şehre ilk ayak bastığım gün.


Kısa sürede çok güzel insanlarla tanıştım, mutluluktan başka hiçbir şey hissetmedim. Maçları seyrederken Hull City taraftarlarını hayranlıkla izliyorum. pic.twitter.com/ggSA6hQWPB

— Acun Ilıcalı (@acunilicali) November 9, 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime


Διαβάστε επίσης »