Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: ο Αλέξης Παππάς τα έχει βρει σε όλα με τον Alpha! Γι’ αυτό πήγε να μιλήσει για το συμβόλαιό του με την Acun Medya

Η κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, συνάντησε τον Αλέξη Παππά έξω από τα γραφεί της Acun Media. O πρώην παίκτης του Survivor 4 παρουσιάστηκε χαμογελαστός αλλά και φειδωλός στις δηλώσεις του.

Ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει για τη νέα σεζόν. Δύο από αυτές μάλιστα αφορούν στην παρουσίαση.

«Θα έχουμε ωραία πράγματα, υπάρχουν ωραίες προτάσεις και θα τα δούμε όλα. Οι προτάσεις είναι πολύ ωραίες», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο λόγος που πήγε στα γραφεία της Acun σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού, Στέλιου Σούρλα, ήταν για μια συζήτηση περί του συμβολαίου του.

Δεν ήθελε ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες. Όλοι οι παίκτες που πάνε στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης υπογράφουν συμβόλαιο με την Acun Medya. Ο Ατζούν είναι εκείνος που έχει τον πρώτο λόγο. Και εκεί προσπαθεί να βρει λύσει ο Αλέξης Παππάς.

Ο οποίος όπως σας έχουμε αποκαλύψει έχει πολύ δελεαστική πρόταση από άλλη εταιρεία παραγωγής. Και οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία του με τον Alpha. Μάλιστα, λέγεται ότι λίγες ώρες πριν από την Acun Medya είχε ραντεβού με το κανάλι. Προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Αλέξης Παππάς θα είναι στα τηλεοπτικά πράγματα. Το πού θα καταλήξει θα το μάθουμε σύντομα.

  • #News
  • #Alpha
  • #Survivor 4
  • #Αλέξης Παππάς
Διαβάστε επίσης »