Με όχι και… τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αλέξης Παππάς για τον James στο χτεσινό συμβούλιο στο Survivor.

Ο παίκτης των Μπλε φαίνεται πως μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο του ηθοποιού που θεωρεί κάθε κίνησή του ένα καλοστημένο σχέδιο της τακτικής που ακολουθεί στο παιχνίδι.

Η φούντωση του Αλέξη Παππά συνεχίστηκε κι απόψε που ξεσπάθωσε εναντίον του συμπαίκτη του ξανά αποκαλώντας τον ένα κοράκι που παραμονεύει, έτοιμο να κατασπαράξει τον οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά του… Το δίδαγμα αυτό ήταν και η παρακαταθήκη που άφησε στους συμπαίκτες τους σε περίπτωση που είναι αυτός που αποχωρήσει στο συμβούλιο του νησιού.

«Αν αφήνω μία παρακαταθήκη αυτή θα είναι να συνεχίσετε να προσπαθείτε – αν ποτέ σας γεννηθεί η ιδέα ότι κάποιος είναι το πρόβλημα εδώ – να το κόψετε από τη ρίζα» είπε εμφανώς αναφερόμενος στην «πληγή» της παραλίας, τον James.

«Ο Ηλίας με έδωσε χτες, αναμενόμενο. Το παρεάκι που κάνει με τον James θα του στοιχίσει πάρα πολύ. «Ο Τζέιμς είναι εδώ, σαν κοράκι, και μια ημέρα εκεί που είσαι καλά κι ανυποψίαστος θα σε κάνει το θήραμα του. Ο James κόβει έδαφος, αστραγάλους και σιγά σιγά τεμαχίζει. Μεγάλη προσοχή στον James γιατί αυτός θα είναι το μεγάλο αγκάθι που δεν θα μπορεί κανείς να διώξει» είπε στην κάμερα.

Στο μεταξύ, η κόντρα Τριαντάφυλλου και Κόρομι συνεχίζεται με τον τραγουδιστή να εκφράζει για άλλη μία φορά το παράπονό του στην κάμερα για το ότι ο συμπαίκτης του τον έχει στην μπούκα. Πιθανή αιτία; Η ζήλια ενδεχομένως μιας και όπως επεσήμανε μάλλον ο Κόρομι σε νεαρή ηλικία ήταν φαν με πολλές αφίσες του στο δωμάτιό του αλλά κάπου στην πορεία λοξοδρόμησε…


Tags
  • James Καφετζής
  • Survivor
  • Αλέξης Παππάς
Διαβάστε επίσης »