Σε έναν από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης του Survivor, κόκκινη και μπλε ομάδα μονομάχησαν για τη δεύτερη ασυλία και το φαγητό.

Νευρά, λάσπη, παζλ και στόχος δυσκόλεψαν αρκετά τους παίκτες που καλύφθηκαν με πολλά κιλά λάσπη μέχρι να φτάσουν στη νίκη.

Ο αγώνας

Ο Γιώργος Κόρομι κέρδισε τον Chris Σταμούλη για το 1-0, ενώ ο Πάνος Καλίδης ισοφάρισε κόντρα στον Τριαντάφυλλο. Η Άννα Μαρία Βέλλη πήρε τη νίκη για το 2-1 απέναντι στην Μαριάνθη, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος πέτυχε το 2-2 με αντίπαλο τον Γιώργο Ταβλαδάκη, χρησιμοποιώντας την τεχνική «μπισκότο» που τον συμβούλευσε ο Παύλος Γαλακτερός.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Κοψιδά, ο πρώτος πέτυχε το 3-2 για τους «μπλε», ενώ σε αυτήν ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερία και Καρολίνα Καλύβα η δεύτερη ισοφάρισε σε 3-3.

Ο Παύλος Γαλακτερός αγωνίστηκε απέναντι στον Τζέιμς Καφετζή, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έτσι οι μπλε έκαναν το 4-3.

Η σειρά ήταν για τους Ηλία Μπόγδανο και Σάκη Κατσούλη με τον πρώτο να ισοφαρίζει για τους «κόκκινους» σε 4-4. Από τη μονομαχία ανάμεσα σε Σοφία και Χριστίνα, η Χριστίνα έκανε το 5-4, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης έφερε την ισοπαλία απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο «πέναλτι» που κέρδισε η μπλε ομάδα λόγω του ότι δεν έπαιξε η Ανθή, ο Τζέιμς Καφετζής επέλεγε τον Τριαντάφυλλο. Ο Τζέιμς σημείωσε το 6-5.

Η Μαριαλένα αγωνίστηκε κόντρα στη Νικολέττα και πέτυχε το 7-5 για τους «μπλε». Ηλίας Μπόγδανος απέναντι στον Πάνο Καλίδη και 7-6 μείωσαν οι «κόκκινοι». Η Ελευθερία μονομάχησε με τη Σοφία και έκανε το 8-6.

Ο Γιώργος Κόρομι έπαιξε εναντίον στον Νίκο Μπάρτζη και σημείωσε το 8-7, με την Καρολίνα και τη Χριστίνα να βρίσκονται απέναντι. Η Καρολίνα έφερε στα ίσια το ματς, με την Χριστίνα να παλεύει πολύ πίσω στις λάσπες.

Στη μονομαχία ανάμεσα σε Τζέιμς και Τριαντάφυλλο, ο πρώτος πήρε το προβάδισμα για το 9-8 των μπλε. Η Μαριαλένα και η Μαριάνθη βρέθηκαν αντιμέτωπες με τη δεύτερη, αν και αργοπορημένη να ισοφαρίζει για τους κόκκινους.

Στην τελευταία αναμέτρηση, οι δύο καλύτεροι των ομάδων πήραν τις θέσεις τους. Καρολίνα και Ηλίας Μπόγδανος, κόντρα σε Μαριαλένα και Τζέιμς.

Η Καρολίνα τελείωσε πρώτη το παζλ της και σήκωσε τη σημαία για να ξεκινήσει ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ το ίδιο έκανε αργότερα ο Τζέιμς. Νικητής ο Τζέιμς και η μπλε ομάδα.


Post Views:
37


Διαβάστε επίσης »