Γενέθλια είχε ο Κόρομι στο Survivor με τους συμπαίκτες του να μην το ξεχνούν και να του εύχονται με τις πιο θερμές ευχές και το αντίστοιχο τραγουδάκι τα «χρόνια πολλά».

Του τραγούδησαν και λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας βέβαια ενώπιον του Γιώργου Λιανού που κι εκείνος του ευχήθηκε με τη σειρά του δίνοντας «πάσα» στον Τριαντάφυλλο…

Survivor spoiler: Ντέρμπι μέχρι

Στα διαδικαστικά της αρένα ο οικοδεσπότης εξήγησε πως για να γευτούν τα λαχταριστά παστέλια που ήταν και το έπαθλο έπρεπε να περάσουν από αρματοδρομίες και πολλές, πολλές δυσκολίες.

Οι Κόκκινοι μπήκαν με «αέρα» μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά που τους ανέβασε κατά πολύ ψυχολογικά αλλά και οι Μπλε ήταν εξίσου ετοιμοπόλεμοι παρά τον απόντα Νίκο Μπάρτζη λόγω τραυματισμού.

Βέβαια, ο μικροτραυματισμός της Μαριαλένας απέναντι στην Καρολίνα τους κοψοχόλιασε αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων εξελίχθηκε σύντομα σε ντέρμπι με τον Κόρομι να κατορθώνει το 4-4 έναντι του Ασημακόπουλου.

Η «μάχη» στήθος με στήθος συνεχίστηκε ως το τέλος με τους μεν και τους δε να μην προλαβαίνουν να χαρούν το προβάδισμα από τις απανωτές ισοφαρίσεις.

Στο τελευταίο τέταρτο ο αγώνας κρίθηκε από τους άνδρες καθώς η Μαριαλένα λόγω χαμηλής πίεσης μεταφέρθηκε στον γιατρό.

Κάπως έτσι, ο Ηλίας Μπόγδανος «τελείωσε» το παιχνίδι φέρνοντας το 10-8 στους Κόκκινους.

Οι ζητωκραυγές του Τριαντάφυλλου –  που και δεν έπαιξε και στη μύτη των Μπλε μπήκε με τους πανηγυρισμούς του – έφερε νεύρα στον Κόρομι που ξέσπασε εναντίον του μιλώντας με τους συμπαίκτες του.

Ο Νίκος Μπάρτζης του πρότεινε να ηρεμήσει και να μην ασχολείται μαζί του παρά τα όσα κάνει.

Αμφότερες οι εξηγήσεις δόθηκαν στον Γιώργο Λιανό με τον τραγουδιστή να αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του πρόσαψε ο αντίπαλός του.


Διαβάστε επίσης »