• Δευτέρα, 01 Μαρ 2021


Ζήτησαν 10% από το φαγητό των άλλων παικτών για να τρώνε μαζί τους

Μεγάλος καβγάς και πάλι για τις προμήθειες στη μπλε ομάδα. Ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης μετά την πρόταση του James να μοιραστούν την κατσαρόλα για να μαγειρεύουν και να τρώνε όλοι μαζί, επέστρεψε με αντιπρόταση και έβαλε «φωτιά» στην παραλία.

Μετά από την ήττα στο έπαθλο φαγητού, ο Chris και ο Αλέξης ήρθαν στη μπλε ομάδα και ζήτησαν για να τρώνε με τους υπόλοιπους να τους δώσουν ένα ποσοστό από τις προμήθειές τους. Να αναφέρουμε μάλιστα, εδώ πως οι δυο παίκτες είχαν τιμωρηθεί και για δυο εβδομάδες είχαν λιγότερες προμήθειες από τους υπόλοιπους παίκτες.

«Παιδιά θέλω να πω κάτι σχετικά με την ερώτηση που έκανε ο James. Εγώ και ο Chris πήραμε κάποιες αποφάσεις, αλλά επειδή αυτά που θα πω μπορεί να φέρουν αντιδράσεις θα ήθελα να μην το πάρετε…», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Ο Πάνος Καλίδης ανέφερε πως πίεσε η υπόλοιπη ομάδα τον James και εκείνος είπε ότι «αν είναι να δέσει η ομάδα να γίνει αυτό» και να τρώνε τελικά όλοι μαζί.

Με τον Αλέξη Παππά να αναφέρει στη συνέντευξή του: «Επειδή εμένα μέσα στις προτάσεις που είπε ο James μου δηλώνει ότι είναι αρχηγός και όποτε γουστάρει και του καπνίσει θα παίρνει την απόφαση και θα λέει μαγειρεύουμε όλοι μαζί και μετά δεν μαγειρεύουμε όλοι μαζί, αυτό μου φαίνεται υποτιμητικό. Τον  ρώτησα αν μου ζητά συγγνώμη και είπε πως όχι».

Και  να έρχεται στη συζήτηση που έγινε στη μπλε ομάδα και να λέει: «Η πρόταση του James στα δικά μας αυτιά ακούστηκε ότι εμπεριέχει σημάδια σκοπιμότητας , αρχηγικές τάσεις και θέλει να οδηγεί τα πράγματα προς μία κατεύθυνση. Η δική μας αντιπρόταση είναι για να έχουμε δύναμη και να εμπνέεται εμπιστοσύνη προς το άτομό σας και του James, είναι να μας δώσετε 10% των προμηθειών σας για τις επόμενες δυο εβδομάδες»

Με τον James να αναφέρει πως αυτό είναι «γελοίο» και «τοκογλυφία». Και φυσικά τα αίματα άναψαν.


Post Views:
3

Tags
  • Chris Σταμούλης
  • James Καφετζής
  • Survivor
  • Αλέξης Παππάς


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή


Διαβάστε επίσης »