Με έντονα ερωτική διάθεση και στενό μαρκάρισμα της Τουρκάλας Ayse στον Κόρομι ξεκίνησε το αποψινό αγώνισμα επάθλου στο Survivor. Οι παίκτες από το ελληνικό και το τούρκικο Survivor ενώθηκαν και πάλι, μοιράστηκαν σε κόκκινους και μπλε και τα σχόλια και το… φλερτ δεν είχαν τέλος.

Μετά τα πρώτα σχόλια των παρουσιαστών και των παικτών των δυο ομάδων για τους αντιπάλους τους ήρθε η ώρα της Ayse να μιλήσει και τα μάτια της έλαμψαν μιλώντας για τον Κόρομι.

Survivor spoiler: Με ερωτική

«Ayse, είπαμε να μην σε ρωτήσω, αλλά μιας και είμαστε όλοι εδώ θα ρωτήσω. Στο συμβούλιο με τον Ατζούν άκουσα ότι μιλούσες για ένα θέμα… αφού ξέρεις ότι είμαι παρών εκεί δίπλα. Έλεγες κάποια όμορφα πράγματα για τον Κόρο. Θα ήθελες να τα πεις και στον Κόρο, μιας και είστε στην ίδια ομάδα», ρώτησε ο παρουσιαστής του τούρκικου Survivor.

«Τι είπα; Είπα ότι είναι ξανθός με γαλανά μάτια, Είπα ότι είναι καλός, πιάνει και ψάρια, τι καλά», ανέφερε η Ayse και όταν ρωτήθηκε αν λέγοντας καλός εννοεί ως άνθρωπος απάντησε: «Είναι πολύ καλός και μπράβο του. Είπα ότι φαίνεται τίμιο παιδί».

Όταν όμως, ο παρουσιαστής κλήθηκε να μεταφράσει τα όσα άκουσε άφησε να φανεί το φλερτ της Ayse με την παίκτρια να έρχεται σε αμηχανία.


Tags
  • Ayse
  • Survivor
  • Κόρομι
Διαβάστε επίσης »