Φωτογραφία και γράμμα από τις οικογένειές τους διάβασαν και είδαν οι «κόκκινοι» μετά τη νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και τα κλάματα έπεσαν σαν βροχή.

Ο Νάσος Γαλακτερός, ο μπαμπάς του Παύλου και πρώην μπασκετμπολίστας του έγραψε στον γιο του, ενώ για τη Νικολέττα της έγραψε η μαμά της.

Στον Γιώργο Ασημακόπουλο έγραψε ο αδερφός του Γιάννης, ενώ στον Γιώργο Κοψιδά ο μπαμπάς του. Ο ηθοποιός από τη συγκίνηση και το κλάμα δεν μπορούσε να διαβάσει. Για τη Μαριάνθη, το γράμμα ήρθε από τον αδερφό της Δημήτρη.

Στον Γιώργο Κόρομι έγραψε η μαμά του η Μαρία, ενώ στην Ανθή η μπαμπάς της, για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος. Η ίδια ξέσπασε σε λυγμούς.

Η σειρά για να ξεσπάσει ήταν για τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο ζαχαροπλάστης από τα κλάματα δεν μπορούσε να διαβάσει το γράμμα του, με τη Σοφία να αναλαμβάνει να το διαβάσει για εκείνον.

Στη Σοφία έγραψε η αδερφή της και απογοητεύτηκε που δεν είδε τα παιδιά της. «Υποθέτω ότι ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφία και μήνυμα των κοριτσιών λόγω της αντιδικίας που έχουμε», είπε.

Ο Τριαντάφυλλος δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από τα κλάματα βλέποντας τον Νικόλα του και τη σύζυγό του. Στην Καρολίνα έγραψε ο μπαμπάς της και στον Ηλία η μαμά του Βάσια.


Post Views:
15


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »