Σαν δυο ξένοι είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος στην παραλία της Κόκκινης ομάδας του Survivor. Αυτό επιβεβαιώθηκε και μετά το επεισόδιο της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου.

Λίγο πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, η Ανθή μιλούσε με τον Περικλή Κονδυλάτο στην παραλία και είπε: «Εγώ είμαι κάθε φορά προτεινόμενη οπότε δεν υπήρχε κάποια ανατροπή στο χθεσινό συμβούλιο σε ότι αφορά εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Αγωνιστικά είμαι αδύναμη, που το χρησιμοποιούν όλοι. Άλλοι σαν λόγο και άλλοι σαν πρόσχημα».

«Δεν με πειράζει να κατηγορηθώ για συναισθηματισμό. Ας ειμαι συναισθηματική, αλλά δεν μπορώ να μου το λέει αυτό ο Περικλής. Γιατί όταν είχε βγει με επτά ψήφους υποψήφιος, τον παρηγορούσα εγώ και ήταν απίστευτα συναισθηματικός και έξαλλος με τους συμπαίκτες» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor.

Αμέσως μετά στην κάμερα του ριάλιτι, η Ανθή Σαλαγκούδη απασφάλισε: «Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο… Υπονόησε διάφορα μού είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».


Διαβάστε επίσης »