• Τρίτη, 06 Ιούλ 2021

8454263

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο στον τελικό του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος όμως δηλώνει ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου που δέχθηκε. Ο γνωστός τραγουδιστής τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο.

Αρχικά, λίγο μετά το φινάλε του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε: «Μιλάμε για το έπαθλο, δηλαδή, τα χρήματα; Όχι, το έπαθλο είναι αυτή η αγάπη. Αυτή η αγάπη που έχουμε εισπράξει, πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γεμάτος, πόσο χαρούμενος είμαι, δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο γι’ αυτήν την εμπειρία. Το πραγματικό έπαθλο είναι η αγάπη, γιατί αυτή είναι που μένει. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου».

Survivor – Ηλίας Μπόγδανος:

Ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι στο σπίτι με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και τους φίλους του. Ο Ηλίας Μπόγδανος μάλιστα μας αποκάλυψε πως είναι σκασμένος που γύρισε σπίτι και είναι μόνος και τότε εμφανίστηκαν όλοι οι φίλοι του, που γλέντησαν μαζί τους ως το πρωί.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης μάλιστα, ο πατέρας του Ηλία Μπόγδανου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επιστροφή του παιδιού του. «Ο Ηλίας είναι ένα αισιόδοξο άτομο. Έφθασε σε έναν τελικό και είχε να αντιμετωπίσει έναν αξιόλογο αντίπαλο. Με τη γυναίκα μου είμαστε πολύ περήφανοι και ήμασταν ετοιμασμένοι ακόμη και για μια ήττα στο παιχνίδι. Ο Σάκης ήταν  ένας δυνατός παίκτης και είχε ανάγκη αυτήν τη νίκη γιατί είχε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια».

Και συνέχισε: «Ο Ηλίας είναι ένας παίκτης ειλικρινής και πάντα βάζει σε δεύτερη μοίρα το συμφέρον του», ενώ αναφερόμενος στη σύντροφο του Ηλία, ο πατέρας του αποκάλυψε πως δεν τη γνώριζαν και τη συνάντησαν πρώτη φορά στον τελικό.

Tags
  • Ηλία Μπόγδανος


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Διαβάστε επίσης »