Δημοσιεύθηκε: 1 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: η συμμαχία έκπληξη Τριαντάφυλλου - Κόρομι και τα πυρά εναντίον της Καρολίνας που σκέφτεται να αποχωρήσει

Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία του Survivor 4 τόσο θα μεγαλώνουν οι εντάσεις και η ίντριγκα. Επίσης, είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν νέες συμμαχίες. Όπως για παράδειγμα αυτή του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Ντάφυ και ο Κόρο ήταν ορκισμένοι εχθροί. Όμως, πλέον, γίνονται σύμμαχοι. Γιατί; Το Survivor πάνω από όλα είναι παιχνίδι στρατηγικής. Ο Κόρο αρχίζει ναι παίρνει τις αποστάσεις του από τους Ασημακόπουλο και Καρολίνα και ο Ντάφυ τον αποθεώνει!

Πάντως, αυτή που εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση είναι η Καρολίνα.

Μάλιστα είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που κάνει ακόμη και σκέψεις αποχώρησης από το ριάλιτι. Κάτι που σας έχει αποκαλύψει το iciao.

Survivor 4 - Καρολίνα Καλύβα: «Αν μου το έλεγε εμένα αυτό ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να τον είχα στραγγαλίσει εκείνη την ώρα, να τον έθαβα μέσα στη γη να ισιώσει»

Ήδη όλοι οι συμπαίκτες της αρχίζουν και απομακρύνονται. Την αρχή έκανε ο Ηλίας, ο οποίος στην κάμερα είπε ότι μεταφέρει αρνητικό κλίμα η Καρολίνα. Kαι δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες της.

Ο Κόρο το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Aφού δεν περιορίστηκε σε δηλώσεις στην κάμερα αλλά το έκανε ξεκάθαρο σε όλους στην παραλία. Στην ουσία είπε πως η Καρολίνα έχει κόμπεξ με την Ελένη Χαμπέρη, από την οποία δεν ανέχεται με τίποτα να χάνει.

Ο Ντάφυ κατηγόρησε ευθέως τους Ασημακόπουλο – Καρολίνα και ο Ντάφυ τον αποθέωσε!

  • #News
  • #Survivor 4
  • #Triantafyllos
  • #Γιώργος Κόρομι
  • #Καρολίνα Καλύβα
Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT

Διαβάστε επίσης »