Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και ο Σάκης Κατσούλης από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor παραδέχτηκε τη μεγάλη αγάπη που έχει στη Μαριαλένα.

Οι δυο τους με τις αλλαγές των ομάδων χωρίστηκαν γεγονός που τους στοίχισε, ωστόσο παρά το ότι είναι αντίπαλοι στους αγώνες στην παραλία είναι αχώριστοι.

Ο Σάκης ήθελε να κάνει ένα δώρο στη Μαριαλένα για να το έχει πάντα πάνω της και ο Αλέξης Παππάς, εμφανίστηκε ως απο μηχανής Θεός με μια καρδούλα, την οποία έφτιαξε ο ίδιος, με σκοπό να τη δώσει στο Σάκη και εκείνος να τη χαρίσει στη Μαριαλένα.

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι την αγαπάω πάρα πολύ. Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πολύ και το συν ήταν ότι ήταν η Μαριαλένα εδώ. Είναι το στήριγμά μου σε όλα. Θέλω αυτό που έχουμε εδώ να μην υπάρξει κάτι που θα το χαλάσει. Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω θα περιμένω την κίνηση από εκείνη», είπε ο Σάκης στον Παππά κι εκείνος τον συμβούλευσε να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο Κατσούλης άκουσε τα λόγια του Αλέξη και αποφάσισε να στήσει ένα σκηνικό στο ηλιοβασίλεμα. Εκεί, έδωσε στη Μαριαλένα ένα μεγάλο κοχύλι, μέσα στο οποίο είχε κρύψει την καρδιά.

«Επειδή αλλάξαμε ομάδες και δεν έχεις πια το γούρι σου και όταν παίξαμε χθες και τραυματίστηκες μου κόπηκαν τα πόδια, σου δίνω αυτό και για γούρι και για φυλαχτό», της είπε κι εκείνη τον αγκάλιασε και του υποσχέθηκε ότι δεν θα τραυματιστεί ξανά.

«Πήρα θετική ενέργεια με το που το φόρεσα. Θα είναι σίγουρα το γούρι μου», του είπε η Μαριαλένα.


Tags
  • Survivor
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  • Σάκης Κατσούλης
Διαβάστε επίσης »