Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σάκης Κατσούλης, μία εβδομάδα πριν από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor και στην παραλία, το πρώην ζευγάρι συζήτησε για την απόφαση του Κόρο να τον υποδείξει.

Η Μαριαλένα, ενώ περίμενε ότι ένας από τους δυο τους θα είναι υποψήφιος, στο άκουσμα του ονόματος του Σάκη Κατσούλη στεναχωρήθηκε και του εξέφρασε τα συναισθήματά της την επόμενη ημέρα.

Η πρώην σύντροφος του Σάκη, η οποία δεν ψηφίστηκε από τον συμπαίκτη της Κόρο, καθώς είναι μαζί από την αρχή του παιχνιδιού, είπε χαρακτηριστικά στον Σάκη:

«Καρδούλα μου, στεναχωρήθηκα χθες αλλά σήμερα ξύπνησα με άλλη διάθεση. Με το που ανακοίνωσε το όνομα σου, δεν ξέρω, με έπιασε μια μελαγχολία».

Η Μαριαλένα δεν πίστεψε απόλυτα τα λόγια του Κόρομι και είπε μεταξύ άλλων: «Βασικά σε ψήφισε για να προστατεύσει εμένα που είμαι γυναίκα, που είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί και όλα αυτά που είπε. Σίγουρα, όμως, επειδή εσύ είσαι και ο καλύτερος παίκτης εδώ μέσα! Δηλαδή δεν μπορώ να το πιστέψω. Το είχε πει, ρε Σάκη μου, κιόλας και στο παρελθόν ότι θα ψηφίζει στρατηγικά αν και χθες λέει ότι δεν ψήφισε στρατηγικά. Και θα ψήφιζε εσένα γιατί είσαι ο καλύτερος παίκτης εδώ πέρα και θα άνοιγε ο δρόμος του σε περίπτωση που φύγεις».


Tags
  • Survivor
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  • Σάκης Κατσούλης
Διαβάστε επίσης »