Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: η ανατροπή της ανατροπής! Αυτός τελικά αποχαιρετά το ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή

Αυτή κι αν θα είναι έκπληξη στο Survivor 4. Άλλον περιμέναμε να αποχωρήσει και άλλος τελικά θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Στο Survivor 4 οι ανατροπές είναι πολλές και κανείς πλέον δεν μπορεί να ξέρει τι ξημερώνει η επόμενη μέρα. Την Κυριακή αναμένεται η προτελευταία αποχώρηση και αυτή σίγουρα αποτελεί έκπληξη.

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει, αλλά τελικά μένει στον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι τουλάχιστον την επόμενη ψηφοφορία.

Όλα τα spoilers δείχνουν ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι εκείνος που αποχωρεί από το επεισόδιο της Κυριακής.

Σίγουρα η αποχώρησή του αποτελεί έκπληξη, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν να βρίσκεται στην τετράδα.

Survivor 4: ο Γιώργος Ασημακόπουλος δίχασε με την απόφασή του - Έξαλλη η Μαριαλένα «Είναι τίμιο παιδί» είπε για τον Κατσσούλη που πήγε στον τάκο μαζί με τον Τριαντάφυλλο

Όμως λογάριαζαν χωρίς τη στρατηγική του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είχε βάλει στο στόχαστρό του τον Ασημακόπουλο. Σας το είχε αποκαλύψει και το iciao ότι η παραλία του Αγίου Δομίνκου δεν χωρούσε και τους δύο. Και ότι ο Κατσούλης είχε βάλει στόχο να σπάσει τους Amigos.

Κάποιοι επέμεναν πως και ο Γιώργος Κόρομι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η αλήθεια είναι ότι στην ψηφοφορία της Κυριακής δεν κινδύνευσε καθόλου. Είχε τεράστια διαφορά από τους Ασημακόπουλο και Χαμπέρη.

Και τα τελευταία spoilers επιμένουν ότι θα είναι στην τετράδα, όπως και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η τελευταία που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο θα είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Και μετά η τετράδα που θα έχει απομείνει θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την τελική φάση του Survivior 4.

  • #News
  • #Survivor 4
  • #Γιώργος Ασημακόπουλος
Διαβάστε επίσης »