Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/3), με το Twitter όμως να είναι διχασμένο μετά από αυτή την εξέλιξη, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι, που στόχευσαν τα «πυρά» τους προς την νέα κλίκα για τη στάση της.

Υπενθυμίζεται, ότι η πεντάδα αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο αγώνισμα επάθλου προς διαμαρτυρία για την υπόδειξη της Χριστίνας Κεφαλά ως υποψήφιας προς αποχώρηση από τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά τελικά η τριάδα τα κατάφερε και πήρε μόνη της το παιχνίδι απέναντι στους «Κόκκινους».

Survivor spoiler: Έχω να νιώσω έτσι από τότε που έφυγε ο Χανταμπάκης

Το Twitter, κάπως έτσι, εμφανίστηκε διχασμένο ως προς την αποχώρηση της Άννας Μαρίας, με άλλους να πανηγυρίζουν έξαλλα και κάποια άτομα να στενοχωριούνται που έμεινε η Χριστίνα, λέγοντας πως ελπίζουν σε «διάλυση» της πεντάδας.

Οι ατάκες του Twitter για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το Survivor 4

velli_twittervelli_survivorc0a8af_velli_apoxorisianna_maria_velli

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ο Τζέισον Ντερούλο

Στη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια εξαιρετικά ευχάριστη ανακοίνωση στους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε, ότι ο Τζέισον Ντερούλο θα είναι παρών και θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.

Λίγο μετά την ενημέρωση στο προηγούμενο επεισόδιο, ότι έρχεται αυτή η μεγάλη γιορτή για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής προχώρησε σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέροντας και τους εκλεκτούς καλεσμένους του πάρτι.

Συγκεκριμένα, τους είπε πως ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα είναι παρών, για να τους διασκεδάσει, με αποτέλεσμα να «ξεσπάσουν» νέοι πανηγυρισμοί και… χοροί μεταξύ των παικτών. Παράλληλα, μια ακόμη ανακοίνωση ήταν πως τα μέλη της μπλε ομάδας θα πάνε στην «κόκκινη» παραλία.

Το αναδημοσιευμένο άρθρο, εμφανίστηκε πρώτα στο makeleio.gr

Διαβάστε επίσης »