Δημοσιεύθηκε: 6 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: «Εσύ και η δικιά σου θα είστε οι επόμενοι»! Το μήνυμα του Ασημακόπουλου στον Κατσούλη που ανάβει φωτιές στον Άγιο Δομίνικο

Η αποχώρηση του Tριαντάφυλλου από το Survivor 4 φέρνει νέες αλλαγές στις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο. Άλλωστε εκτός από τα αγωνίσματα, το ριάλιτι επιβίωσης είναι ένα παιχνίδι ίντριγκας και στρατηγικής.

Είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει μέτωπο των Amigos. Απέναντί τους είναι πλέον ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Τώρα που έφυγε ο Ντάφυ να το θυμάσαι, εσύ και η δικιά σου που έχει κάνει τα πάντα, είστε οι επόμενοι που θα μας αδειάσουν τη γωνιά».

Το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον Σάκη Κατσούλη ήταν σαφέστατο. Και δείχνει το έχει να γίνει τις επόμενες ημέρες στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Αφού ακούστηκε να λέει «Παναγία μου, επιτέλους έφυγε» για τον Τριαντάφυλλο, ο Ασημακόπουλος έδειξε τα δόντια του στον Κατσούλη.

Οι Amigos, άλλωστε, δεν έχουν κρύψει την ενόχλησή τους για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Γιατί έχουν επιχειρήσει να εκμεταλλευτούν στον απόλυτο βαθμό τη σχέση τους, προκειμένου να προχωρήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Επιχειρούν με κάθε τρόπο να τους «χαλάσουν» την ψυχολογία, με αποτέλεσμα να τους θέσουν δις στην κρίση του κοινού τον τελευταίο καιρό. Θεωρώντας πως στο τέλος θα καταφέρουν να τους λυγίσουν.

Το δίδυμο, βέβαια, αντέχει προς το παρόν. Ο «πόλεμος», όμως, συνεχίζεται κανονικά…

  • #News
  • #Survivor 4
  • #Γιώργος Ασημακόπουλος
  • #Σάκης Κατσούλης
Διαβάστε επίσης »